Valorant "a critical error has occured" hatası

Hasretli

Decapat
Daha fazla  
1719334227120.png

Oyunu 3-4 ay önce silmiştim o sıralar böyle sorun yoktu dün tekrar yükledim sürekli böyle hata veriyor. Forumdaki çoğu çözümü uyguladım olmadı. Anakartım B450M Dragon Secure Boot açık hala olmuyor size sorun nedir?

Tüm sistemin raporunu alıyorsanız bilemem fakat raporu filtrelemeniz gerekiyor. Raporu sadece oyunun kendisi için alacaksınız. Dump dosyasının da o boyutlara ulaşması normal değil gibi. Ondan emin değilim yalnız.

Sadece sorun veren Valorant EXE'si için yaptım. Bir kez daha denedim 1GB'den az oldu erken durdurunca :D yükleyip atacağım birazdan.

Bu rapordan pek bir şey çıkaramadım. Gözüme çarpan tek şey kullanıcı adınızın Türkçe karakter içeriyor olması. Bu durum bazı oyunlarda soruna yol açabiliyor. Eğer 3-4 ay önce de aynı ismi kullanıyorduysanız bu durumu göz ardı edebiliriz.

Dump dosyasını ve raporun tamamını bir şekilde paylaşmanız gerek. Diğer türlü yardımcı olamayacağım maalesef.

Bu rapordan pek bir şey çıkaramadım. Gözüme çarpan tek şey kullanıcı adınızın Türkçe karakter içeriyor olması. Bu durum bazı oyunlarda soruna yol açabiliyor. Eğer 3-4 ay önce de aynı ismi kullanıyorduysanız bu durumu göz ardı edebiliriz.

Dump dosyasını ve raporun tamamını bir şekilde paylaşmanız gerek. Diğer türlü yardımcı olamayacağım maalesef.

Tamamdır teşekkürler uğraşınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı