ibo3838 Femtopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Valorant oynuydoum bu hatayı verdi. Forumda bir şey bulamadım doğru düzgün yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_20240316_225504.jpg 316,7 KB · Görüntüleme: 97
Valorant oynuydoum bu hatayı verdi. Forumda bir şey bulamadım doğru düzgün yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
legend 7106 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 ibo3838 dedi: Valorant oynuydoum bu hatayı verdi. Forumda bir şey bulamadım doğru düzgün yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Az önce bana da oldu ve birkaç dakika durup kendi kendine kapandı.Forumda da işe yarar bir çözüm bulamadım Artı 0 Eksi
ibo3838 dedi: Valorant oynuydoum bu hatayı verdi. Forumda bir şey bulamadım doğru düzgün yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Az önce bana da oldu ve birkaç dakika durup kendi kendine kapandı.Forumda da işe yarar bir çözüm bulamadım
KS KS ibo3838 Femtopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 legend 7106 dedi: Çözebildin mi? Az önce bana da oldu ve birkaç dakika durup kendi kendine kapandı. Forumda da işe yarar bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka üzerinden çok geçti hatırlamıyorumki sorun neydi. legend 7106 dedi: Çözebildin mi? Az önce bana da oldu ve birkaç dakika durup kendi kendine kapandı. Forumda da işe yarar bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben çözememiştim oyunu sil yükle yaptım bence sende hiç uğraşma bence sil yükle yap. Artı 0 Eksi
legend 7106 dedi: Çözebildin mi? Az önce bana da oldu ve birkaç dakika durup kendi kendine kapandı. Forumda da işe yarar bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka üzerinden çok geçti hatırlamıyorumki sorun neydi. legend 7106 dedi: Çözebildin mi? Az önce bana da oldu ve birkaç dakika durup kendi kendine kapandı. Forumda da işe yarar bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben çözememiştim oyunu sil yükle yaptım bence sende hiç uğraşma bence sil yükle yap.