Valorant "A D3D11-compatible GPU is required to run the Engine." hatası

hilmiyildzx

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da görmüş olduğunuz gibi bu hatayı alıyorum eski ekran kartım AMD HD5670 bu hatayı almıyordum fakat NVIDIA GeForce GT 415 ekran kartına geçince bu hatayı alıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin bahsettiğiniz videolarda sanırsam ekran kartının DX sürümünü farklı gösteren bir spoofer kullanılıyor fakat yine de çok yüksek performans beklentiniz olmasın, ekran kartını değiştirmek her halükarda daha mantıklı olacaktır.

Bunun hiç bir çözümü yokmudur acaba YouTube da bazı videolar var bu konu hakkında.
Şöyle bir durum var. Eğer ekran kartı gerekli olan API'yi desteklemiyorsa düzgün, ozaman 3D görüntüyüde düzgün işleyemez. Dediğiniz tarzda durumları gördüm ama ozaman grafiksel olarak bozulma veya performans olarak istikrarsızlık olur.
Kısaca açmayı bir türlü başarsanız bile doğru düzgün bir oyun deneyimi olmaz.

Neden GPU'nuzu daha düşük modele düşürdünüz ki? %50 filan daha güçsüz bir GPU GT 415.

Eski ekran kartının giriş yeri biraz bükülme felan vardı bunu kullanıyorum.
Şöyle bir durum var. Eğer ekran kartı gerekli olan API'yi desteklemiyorsa düzgün, ozaman 3D görüntüyüde düzgün işleyemez. Dediğiniz tarzda durumları gördüm ama ozaman grafiksel olarak bozulma veya performans olarak istikrarsızlık olur.
Kısaca açmayı bir türlü başarsanız bile doğru düzgün bir oyun deneyimi olmaz.

Neden GPU'nuzu daha düşük modele düşürdünüz ki? %50 filan daha güçsüz bir GPU GT 415.

Eski ekran kartının giriş yeri biraz bükülme felan vardı bunu kullanıyorum.
Hertürlü tek çözüm: yeni GPU almak. Eğer niyetiniz olursa konu açarsanız yardımcı oluruz.

Hertürlü tek çözüm: yeni GPU almak. Eğer niyetiniz olursa konu açarsanız yardımcı oluruz.
Tamamdır yardımınız için Teşekkürler ilerde bununla ilgili konu açabilirim iyi günler.

hocam tekrardan merhaba GT 415 yerine r7 420 ekran kartını almak durumundayım maddi durum için fikriniz nedir acaba.

Son düzenleme:
hocam tekrardan merhaba GT 415 yerine r7 420 ekran kartını almak durumundayım maddi durum için fikriniz nedir acaba.
Berbat bir ekran kartı, kaça alıyorsunuz?
Birde bütçe ile sistem nedir?

Bütçe çok fazla miktarda değil 1k yakın olabilir bu ekran kartıno idarelikten alıcam yaza kadar sistem ise r5 3600 işlemci 16

Bütçe çok fazla miktarda değil 1k yakın olabilir bu ekran kartıno idarelikten alıcam yaza kadar sistem ise r5 3600 işlemci 16 GB ram

veya hocam hd5670 ve r7 240 ekran kartlarının arasındaki fark nedir? benim için valorant oynasam iyidir hd5670 de valorantta 100 ila 150 fps alıyodum. alacağım ekran kartının oyun test videolarına baktım eski ekran kartımdan daha fazla fps veriyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı