Valorant "A D3D11-compatible GPU is required to run the Engine." hatası

hilmiyildzx

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da görmüş olduğunuz gibi bu hatayı alıyorum eski ekran kartım AMD HD5670 bu hatayı almıyordum fakat NVIDIA GeForce GT 415 ekran kartına geçince bu hatayı alıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe çok fazla miktarda değil 1k yakın olabilir bu ekran kartıno idarelikten alıcam yaza kadar sistem ise r5 3600 işlemci 16
1000TL için rezalet bir ekran kartı, yalan yok. 500TL filan eder o kart. Yani o fiyatta bulunması kolay ve en güçlü kart GTX 750Ti, GTX 760, R7 370 kartlar oluyor. 3 kat daha güçlüler R7 240'tan.
Şansınız varsa GTX 960 4GB en mükemmeli oluyor.

En kolay bulunan ise RX 550 veya RX 460. Onlarda 2 kat FPS farkı atıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok benzer performansları var ama HD 5670 bazı oyunlarda GDDR5 VRAM'li olduğu için daha yüksek FPS alıyor. GTA 5 örnek.
R7 240'ın tek avantajı DX12 ve Vulkan desteği var ama o API'leri kullanan oyunları 5FPS filan oynatır.

Tamamdır hocam teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…