irfanmurat Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Valorant oyunu açıyorum ve açıldığı gibi kapanıyor. Yardım edin lütfen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Valorant oyunu açıyorum ve açıldığı gibi kapanıyor. Yardım edin lütfen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 4 Şubat 2021 #2 Rapor paylaşın. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Artı 0 Eksi
KS KS irfanmurat Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 261538 dedi: Rapor paylaşın. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... Vallahi mi? Artı -1 Eksi
261538 dedi: Rapor paylaşın. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... Vallahi mi?
ANIL27 Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #4 bilgisayarında anti-virüs programı var mı? Anti virüs programları vanguardı engelliyor silip deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
bilgisayarında anti-virüs programı var mı? Anti virüs programları vanguardı engelliyor silip deneyebilirsin.
KS KS irfanmurat Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #5 ANIL27 dedi: Bilgisayarında Anti-Virüs programı var mı? Anti virüs programları Vanguard'ı engelliyor silip deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Wndows Defender var, onu da kapattım olmadı Artı 0 Eksi
ANIL27 dedi: Bilgisayarında Anti-Virüs programı var mı? Anti virüs programları Vanguard'ı engelliyor silip deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Wndows Defender var, onu da kapattım olmadı
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 10 Mart 2021 #6 irfanmurat dedi: Windows Defender var onu da kapattım olmadı Genişletmek için tıkla... Driverleriniz kurulu mu? Artı 0 Eksi
irfanmurat dedi: Windows Defender var onu da kapattım olmadı Genişletmek için tıkla... Driverleriniz kurulu mu?