Arkadaşlar dün oyun açılıyordu, bugün girdiğimde açılmıyor. Hata kodu: 43 diye bir hata alıyorum. Ve bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yaşayan varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar dün oyun açılıyordu, bugün girdiğimde açılmıyor. Hata kodu: 43 diye bir hata alıyorum. Ve bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yaşayan varsa yazabilir mi?
Eğer 43 numaralı hata kodu aldıysan hatanın anlamı "Bir sistem süre aşımına uğradı.". Hatanın çözümü ise "Riot İstemcisi'ni yeniden başlat." Not: Sorun çözülmezse açık olan Anti-Virüs programlarınıızı ve Windows Defender'ı devre dışı bırakmanız gerekiyor.
Eğer 43 numaralı hata kodu aldıysan hatanın anlamı "bir sistem süre aşımına uğradı.". Hatanın çözümü ise "Riot Istemcisi'ni yeniden başlat." Not: Sorun çözülmezse açık olan Anti-Virüs programlarınıızı ve Windows Defender'ı devre dışı bırakmanız gerekiyor.
Hayır, çözümler deneyip girmeyi deniyordum, sonra bıktım daha denemedim. Belki düzelmiştir diye girdim ve düzelmiş. Hiçbir güncelleme gelmedi. Arkadaşımınki de aynı şekilde hiçbir şey yapmadan düzeldi.
Hayır, çözümler deneyip girmeyi deniyordum, sonra bıktım daha denemedim. Belki düzelmiştir diye girdim ve düzelmiş. Hiçbir güncelleme gelmedi. Arkadaşımınki de aynı şekilde hiçbir şey yapmadan düzeldi.