Valorant açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

JaMorantt

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar dün oyun açılıyordu, bugün girdiğimde açılmıyor. Hata kodu: 43 diye bir hata alıyorum. Ve bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yaşayan varsa yazabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün oyun açılıyordu, bugün girdiğimde açılmıyor. Hata kodu: 43 diye bir hata alıyorum. Ve bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yaşayan varsa yazabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim.
Eğer 43 numaralı hata kodu aldıysan hatanın anlamı "Bir sistem süre aşımına uğradı.". Hatanın çözümü ise "Riot İstemcisi'ni yeniden başlat." Not: Sorun çözülmezse açık olan Anti-Virüs programlarınıızı ve Windows Defender'ı devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Eğer 43 numaralı hata kodu aldıysan hatanın anlamı "bir sistem süre aşımına uğradı.". Hatanın çözümü ise "Riot Istemcisi'ni yeniden başlat." Not: Sorun çözülmezse açık olan Anti-Virüs programlarınıızı ve Windows Defender'ı devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Valorant oyuncusu olmadığım için pek bilmiyorum :D.

Hayır, çözümler deneyip girmeyi deniyordum, sonra bıktım daha denemedim. Belki düzelmiştir diye girdim ve düzelmiş. Hiçbir güncelleme gelmedi. Arkadaşımınki de aynı şekilde hiçbir şey yapmadan düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı