Valorant açılmıyor

theseriousboi

Hectopat
Arkadaşımın PCsinde baktık valoranta tıklandığı gibi hesap bilgisi istiyor falan sonra oynaya basınca PC kullanılamaz hale geliyor ve Valorant donuyor. Hiçbir şekilde bir program veya bir kısayol çalışmıyor(Alt+Tab hariç) Win+Tab dahil çalışmıyor. Bayağı tüm çözümleri denedik CMD kodları olsun servisler olsun MSConfig olsun Valorant özelliklerden olsun... Hiçbir şekilde oyun açılmıyor yardım edebilir misiniz?

Arkadaşımın PCsinde baktık valoranta tıklandığı gibi hesap bilgisi istiyor falan sonra oynaya basınca PC kullanılamaz hale geliyor ve Valorant donuyor. Hiçbir şekilde bir program veya bir kısayol çalışmıyor(Alt+Tab hariç) Win+Tab dahil çalışmıyor. Bayağı tüm çözümleri denedik CMD kodları olsun servisler olsun MSConfig olsun Valorant özelliklerden olsun... Hiçbir şekilde oyun açılmıyor yardım edebilir misiniz?
Genel bir sorun, beklemekten baska careniz yok.

Valorant şu sıralar ne yaptığını bilmiyor hile kullanmadığım halde ban yedim bilet attım inceledikten sonra banımın kaldırıldığına dair dönüş yaptılar 3 gün sonra tekrar banladılar yine bilet attım 3 ay ban yemişim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı