Valorant'ın üstüne tıkladıktan sonra gelen ekranda (resimdeki ekranda) play butonuna basıyorum. Ardından beni ya masaüstüne atıyor ya da aynı işlemi tekrar edip duruyor.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Kendim yaşadığım ve internette sorunun sağlıklı bir çözümünü bulamadığım için bu konuyu oluşturma isteği duydum. 1-Valorant'ın kısayoluna sağ tıklayıp 'dosya konumunu aç' butonuna basıyoruz. 2- 'RiotCilentServices.exe' dosyasına sağ tıklayıp 'özellikler' butonuna basıyoruz. 3- açılan...
Valorant'ın üstüne tıkladıktan sonra gelen ekranda (resimdeki ekranda) play butonuna basıyorum. Ardından beni ya masaüstüne atıyor ya da aynı işlemi tekrar edip duruyor.
Aynı sorunu alıyorum. Oyna'ya basınca hiçbir tepki vermiyor kendi çözümümü anlatmak istiyorum kısa bir şey Valorant oyununu Görev Yöneticisi'nden kapatın ve tekrar açın bir daha oynaya basın bu sefer olacaktır.
Aynı sorunu alıyorum. Oyna'ya basınca hiçbir tepki vermiyor kendi çözümümü anlatmak istiyorum kısa bir şey Valorant oyununu Görev Yöneticisi'nden kapatın ve tekrar açın bir daha oynaya basın bu sefer olacaktır.