Furkan Borak
Hectopat
Valorant'a çift tıklıyorum. Herhangi bir şey olmuyor. Görev çubuğuna gelmiyor, görev yöneticisinde gözükmüyor. Oyun açılmıyor.
Yardım edin.
Yardım edin.
Riot hacklendi diyorlar ama bilmiyorum. Sorun genel.Arkadaşlar ben bu hata yüzünden bilgisayarıma format attım düzeldi güzelce oynadım 2-3 ay şimdi yine aynı hata başladı. Şöyle oyunun kısayoluna tıklıyorum her zaman açtığım gibi ama hiçbir şey olmuyor. Sadece Riot Client açılıyor ama ekrana hiçbir şey gelmiyor. 10dakikada beklesem 30 dakikada beklesem oyun açılmıyor. Denediğim şeyler: Vanguard'ı kapatıp açmak, oyunu yönetici olarak açmak, vgc yi servislerde otomatiğe ayarlamak. Çözümü bilen varsa yardımcı olsun.
Arkadaşlar ben bu hata yüzünden bilgisayarıma format attım düzeldi güzelce oynadım 2-3 ay şimdi yine aynı hata başladı. Şöyle oyunun kısayoluna tıklıyorum her zaman açtığım gibi ama hiçbir şey olmuyor. Sadece Riot Client açılıyor ama ekrana hiçbir şey gelmiyor. 10dakikada beklesem 30 dakikada beklesem oyun açılmıyor. Denediğim şeyler: Vanguard'ı kapatıp açmak, oyunu yönetici olarak açmak, vgc yi servislerde otomatiğe ayarlamak. Çözümü bilen varsa yardımcı olsun.
Valorant oynuyordum çıktım yemek yedim ve 1 saat sonra oyunu açmak için sol tık yaptım açılmadı dosya konumundan aç dedim açılmadı oyunu silip yükledim fakat değişen bir şey yok riot uygulamaları açılmıyor PC valorantı kaldırıyor sorun ne yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.