Valorant açılmıyor

Virüs korumasını kapat
Ekran kartı güncelle
Valorant baştan yükle
Onar
Vanguard baştan yükle
Riot baştan yükle
appdata sil
localappdata sil
%temp% sil
hizmetlerden vgc manuel --> otomatik yap

Yukarıda saydığım ve aklıma gelmeyen en az 10 tane daha şeyi denedim yine de açılmıyordu oyun. En son bıkkınla redditten şöyle bir şey buldum. Denedim ve 2 gündür uğraştığım şey düzeldi.

Arama yerine --> msconfig (sistem yapılandırması) --> Hizmetler --> Tüm microsoft hizmetlerini gizle --> Tümünü devre dışı bırak de --> yukarı çık sadece vgc tikle (vanguard kısmını tikle) --> Uygula Tamam --> Restart

Tahminlerime göre orada çalışan bir hizmet her ne ise o engelliyor. Engelleyen şeyi tespit etmek için tek tek kapatıp restart ata ata da tespit edebilirsiniz belki. Youtube'da gördüğüm hiçbir video durumu çözmedi. Normalde hiçbir foruma yazmışlığım bile yoktur ama o kadar uğraştırdı ki belki çözemeyip pes edecek arkadaşlar bunu denesin.

Bu da redditte arkadaşın yazdığı şey

"Found a fix - go to system config, services, tick hide all microsoft (MAKE SURE U DONT DISABLE ANY MICROSOFT SERVICES), then click disable all but go back and retick vgc, click apply and ok. restart pc and boot valorant.

If you get other issues like steam (opening cs2 for example) where it says you need to download/enable the service every time, go back and enable that option again.

I suspect AMD noise suppression may have caused issues for me."

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı