Valorant açılmıyor

İşletim sistemi
Diğer

selam söyle

Decapat
Merhaba arkadaşlar Valorant kapalı betaya katılma hakkı kazandım ama oyuna girerken grafik sürücüsü hatası alıyorum. Bu hata normalde oyunu oynamaya engel değil ama Valorant bazen açılıyor bazen açılmıyor. Grafik sürücüm güncel. Valorant destek ekibi ile iletişime geçtim ama belirli bir çözüm bulamadık. Valorant ya da herhangi bir oyunda bu sorunla karşılaşıp düzeltebilen var mı? Bu soruna rağmen bazen açılıyor oyun ve hiçbir sıkıntı yaşamadan oynuyorum, tabii daha sonra 1-2 maç oynadıktan sonra kendisini tekrar kapatıyor.

valorantt.jpg

Merhaba arkadaşlar Valorant kapalı betaya katılma hakkı kazandım ama oyuna girerken grafik sürücüsü hatası alıyorum. Bu hata normalde oyunu oynamaya engel değil ama Valorant bazen açılıyor bazen açılmıyor. Grafik sürücüm güncel. Valorant destek ekibi ile iletişime geçtim ama belirli bir çözüm bulamadık. Valorant ya da herhangi bir oyunda bu sorunla karşılaşıp düzeltebilen var mı? Bu soruna rağmen bazen açılıyor oyun ve hiçbir sıkıntı yaşamadan oynuyorum, tabii daha sonra 1-2 maç oynadıktan sonra kendisini tekrar kapatıyor.

Eki Görüntüle 533025

NVIDIA'nın sitesinden kontrol ettim en üst yazılım zaten 342.01 gözüküyor maalesef ekran kartı modeli yükseltmen şart bir yandan da çok şanslı adamsın saatlerce yayın izleyip drop düşüremedim.

NVIDIA'nın sitesinden kontrol ettim en üst yazılım zaten 342.01 gözüküyor maalesef ekran kartı modeli yükseltmen şart bir yandan da çok şanslı adamsın saatlerce yayın izleyip drop düşüremedim.

Hayır, aslında o sadece tavsiye ediyor şart değil oynanabiliyor, çünkü ben girdim birkaç maç hiç sıkıntısız oynadım açılma problem oluyor yalnızca, sana drop düşürme tavsiyesi vereyim 17 saat izledim ben 2. gününde düşürdüm ne kadar yayın varsa hepsini sekme sekme açtım 10 dk içinde düştü, tüm yayınları farklı sekmede aç.

Sana zaten ne yapman gerektiğini söylemiş diyor ki sen 342.01 Driver'ına sahipsin onu 398.36 yap öyle gel diyor. Ekran kartı Driver'ını güncelle.

Farkındayım öncelikle sistemim bahsi geçen sürücü modeline uyumlu değil, ikinci olarak bu hataya rağmen zaman zaman oyuna girip oynayabiliyorum ama genellikle oyun açılmıyor yani oyuna girebilme şansım var önemli olan devamlılığını sağlamak. Bakın size bahsi geçen bilgisayardan oyunu oynarken çekilmiş bir kare.

Dosya Ekleri

• 500b8f37-224d-4a58-ae85-4f630ecc3bf0.jpg
    500b8f37-224d-4a58-ae85-4f630ecc3bf0.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 203
Uğraşmasına gerek yok. NVIDIA'nın sitesinde güncelleme mevcut :)

Dostum bu hatayı ben de alıyorum, rica etsem bana güncelleştirme linki atabilir misin?
Farkındayım öncelikle sistemim bahsi geçen sürücü modeline uyumlu değil, ikinci olarak bu hataya rağmen zaman zaman oyuna girip oynayabiliyorum ama genellikle oyun açılmıyor yani oyuna girebilme şansım var önemli olan devamlılığını sağlamak. Bakın size bahsi geçen bilgisayardan oyunu oynarken çekilmiş bir kare.
Sorunu halledebildin mi? Benim ki 1 oyun bile atmadan kapanıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı