Valorant açılmıyor

ardsntc

Centipat
Selam drop düşürdüm ve Valorant'i indirdim anti hile programinin kurulmasi icin PC'yi yeniden baslattim ama oyun açılmıyor, çıldırmak üzereyim. İslemlerden baktim Riot crash handler, Riot services, Valorant exe ve Valorant Win64 shipping exe açılıyor. Sonra kapanıyor (bunu LOL lor ve pbe de yaşamıştım ticket yoluyla yardım almıştım bu sefer hepsi açılıyor fakat Vanguard yüklemesinden sonra [pc resetlendikten sonra] oyuna girilmiyor sadece üstteki yazdıklarım işlemlerde açılıyor ve ekrana hiçbir şey gelmeden geri kapanıyor). Oyunu onlarca kez silip yükledim fakat nafile. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Selam, aynı sorun tamamen bende de var. Halen çözülmüş değil. Ticketlara geç cevap veriyorlar. O şekilde bile bir yanıt aldım. Antivürüs programım varsa silmemi, Windows Defender'ı ve güvenlik duvarını kapatmamı istediler. Yaptım değişen bir şey yok. Tickettaki son yorumuma cevap gelmesini bekliyorum. Sende de bir gelişme olursa benimle paylaşır mısın? Ben de gerçekten kafayı yedim çünkü
Lütfen bir çözüm bulursan veya destekden gelen bir öneri olursa benimle paylaşır mısın?
Buldun mu bir şey?

Artı -2 Eksi
Bendede aynı sorun var drop düştü oyunu indirdim anti virüs için bilgisayarı yeniden başlattım sonra kısayola tıkladım altda bir şey açıldı logosuz sonrada geri kapandı çözümü bilen var mı ???

Artı -2 Eksi
Arkadaşlar bende de aynı sorun bayağı bir Support'la konuştum. Bana ekran kartını yeniden silip yüklettiler ama sorun devam ediyordu. Buraya bırakıyorum çözümleri deneyin belki açılır.
o ekran kartı kısmına ekran kartınız ne ise indirin
Çözen varsa yazarsa çok sevinirim

Win 7 kullandığın için olabilir bir format atıp girebilir.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    10 KB · Görüntüleme: 2.862
Artı -2 Eksi
Öncelikle selam dostlarım. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ben sorunu çözdüm ama size 100'de 100 çözüm demiyorum. Masaüstüne sağ tıkla görüntün ayarlarını seç. Ölçek ve düzenden metin uygulama ve diğer ögelerin boyutunu değiştirden %125 seçelim bende bu şekilde düzeldi.

Dosya Ekleri

• ayar.PNG
    35,9 KB · Görüntüleme: 2.863
Artı -2 Eksi
Aynı sorunu bende yaşıyorum Client'e sıkıntısız giriyorum giriş yapıyorum sonra bir açılıyor ama ekranda bir şey yok sonra kendisi direkt kapanıyor ticket attım ne dediyseler yaptım hiçbir şekilde olmuyor güncellemeden sonrada bir şey olmadı başka çözümü olan varsa sevinirim

Artı -2 Eksi
Bu sorunu çözebilen var mı ? Ben de aynı sorundan şikayetçiyim. Defalarca indirip sildim,format attım ticketlar,forumlar hiçbir çözüm bulamadım. Acc şifremi giriyorum client kapanıyor, görev yöneticisinde valorant 2-3 saniye gözüküyor sonra kapatıyor kendini. Yani oyun hiçbir şekilde açılmıyor. Kapanıyor client.. Çözümü var mıdır aceba? Windows10 64 bit sistemim

Artı -2 Eksi
Ben de bu kervana katıldım... Bilen varsa çıksın söylesin anlatsın...

Artı -2 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…