Valorant açılmıyor

ardsntc

Centipat
Selam drop düşürdüm ve Valorant'i indirdim anti hile programinin kurulmasi icin PC'yi yeniden baslattim ama oyun açılmıyor, çıldırmak üzereyim. İslemlerden baktim Riot crash handler, Riot services, Valorant exe ve Valorant Win64 shipping exe açılıyor. Sonra kapanıyor (bunu LOL lor ve pbe de yaşamıştım ticket yoluyla yardım almıştım bu sefer hepsi açılıyor fakat Vanguard yüklemesinden sonra [pc resetlendikten sonra] oyuna girilmiyor sadece üstteki yazdıklarım işlemlerde açılıyor ve ekrana hiçbir şey gelmeden geri kapanıyor). Oyunu onlarca kez silip yükledim fakat nafile. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Sanırsam bende katıldım bu yolculuğa bayağı kullanıcıda bu sorun var ama hala çözülmedi. Herhangi biri çözümü öğrenirse yazmayı unutmasın lütfen.

Artı -1 Eksi
Artı -1 Eksi
Ben çözümü biliyorum.
Ayarlardan Riot Client'i silin sonra bu linkten https://valorant.secure.dyn.riotcdn.net/channels/public/x/installer/current/live.live.eu.exe setupu yeniden indirin Valorant hangi şeydeyse yeni birim:/E ya da C gibi ona atın ve açınkurulum değil kısa bir onarım yapacaktır ardından oyunun içinde 150 MB indirme yapacak ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.

Bunu bana da destek ekibi yolladı ama hiçbir işe yaramıyor boşa zaman kaybı..

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı