Perseus1 Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #1 Epic'den Valorant oynuyorum her oyunu açtığımda masaüstünde Riot Client kısayolu oluşturuyor nasıl engellerim?
Epic'den Valorant oynuyorum her oyunu açtığımda masaüstünde Riot Client kısayolu oluşturuyor nasıl engellerim?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.548 Makaleler 2 Çözümler 1.618 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #2 Win + R > regedit Kod:Panoya kopyala HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew Bu başlık altında Riot'a dair herhangi bir şey varsa sağ tıklayıp silin. Sonra da Kod:Panoya kopyala HKEY_CURRENT_USER\Software\Riot Games\Riot Client\ veya Kod:Panoya kopyala HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Riot Games\ adreslerinde CreateShortcut diye bir şey görürseniz değerini 0 yapın. Artı 0 Eksi
Win + R > regedit Kod:Panoya kopyala HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew Bu başlık altında Riot'a dair herhangi bir şey varsa sağ tıklayıp silin. Sonra da Kod:Panoya kopyala HKEY_CURRENT_USER\Software\Riot Games\Riot Client\ veya Kod:Panoya kopyala HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Riot Games\ adreslerinde CreateShortcut diye bir şey görürseniz değerini 0 yapın.
KS KS Perseus1 Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #3 hocam dediğiniz yerde riot games klasörünü bulamıyorum Artı 0 Eksi