marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Her girişimde bu cezayı alıyorum ve 1 raunt bile AFK kalmışlığım yok.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 15 Haziran 2022 #2 marasl1 dedi: Her girişimde bu cezayı alıyorum ve 1 raunt bile AFK kalmışlığım yok. Genişletmek için tıkla... Buraya yazmak yerine Valorant desteğe yazsan daha mantıksal açıdan iyi olmaz mı sence? Artı 0 Eksi
marasl1 dedi: Her girişimde bu cezayı alıyorum ve 1 raunt bile AFK kalmışlığım yok. Genişletmek için tıkla... Buraya yazmak yerine Valorant desteğe yazsan daha mantıksal açıdan iyi olmaz mı sence?
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 15 Haziran 2022 #3 Hocam bizim yapabileceğimiz bir şey yok desteğe yazın. Artı 0 Eksi
KS KS marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #4 tii dedi: Buraya yazmak yerine Valorant desteğe yazsan daha mantıksal açıdan iyi olmaz mı sence? Genişletmek için tıkla... Yazdım zaten tatmin edici bir cevap gelmedi. Oyun içindeki olumsuz davranışlarınızdan dolayı deyip duruyor ne zaman bilet atsam. Blitzcrank Bot ismi de. Oyunda bir olumsuz davranışım da yok aslında. Artı 0 Eksi
tii dedi: Buraya yazmak yerine Valorant desteğe yazsan daha mantıksal açıdan iyi olmaz mı sence? Genişletmek için tıkla... Yazdım zaten tatmin edici bir cevap gelmedi. Oyun içindeki olumsuz davranışlarınızdan dolayı deyip duruyor ne zaman bilet atsam. Blitzcrank Bot ismi de. Oyunda bir olumsuz davranışım da yok aslında.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Haziran 2022 #5 Tek diyeceğim geçmiş olsun. Artı 0 Eksi