Çözüm Valorant ağ sorunu hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Eğer Valorant'ta pinginiz iyiyse ve ağ sorunu hatası alıyorsanız görselde ki "FPS'yi her zaman kısıtlayı" açık yapın. "FPS'yi her zaman azamide tut" kısmını da ekranınız kaç Hz ise onun 10 15 üstünü yapın. Sorun çözümü saçma gelebilir fakat işe yarıyor. 2 arkadaşım denedi ikisinde de düzeldi.

1644517938442.png

Bu çözüme yabancı bir YouTube kanalında denk geldim ve yorumları çalışıyor şeklindeydi. Bende denedim işe yaradı. 15 ping almama rağmen 30 saniye de bir ağ sorunu veriyordu ve mermiler düzgün gitmiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Döneminin en iyisi hocam 2019 da GTX 1650 çıktı çıktıktan hemen 2 ay sonra GTX 1650 i5 11400H 16 GB RAM (2x8) canavar gibi bir sistem topladım 5 yıldır 1650 kullanıyorum hâlâ her oyunu açıyor ancak değiştireceğim artık Hogwarts'ı 40FPS oynamak koyuyor yani anlayacağın eski artık güncel olmayan bir sistemim var ee tabii bir de Windows 11'e geçince ( Windows zoruyla ) daha da performans düşüşü yaşadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı