semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 4 Haziran 2022 #21 ne anladın yurdagül dedi: Hocam immortal prac de 6 tane mod vardı. D 9 demişim karıştırdım Aim Lab çok kullanmadım dediğiniz şeyleri nereden ekliyebilirim hocam. Genişletmek için tıkla... arama kısmına istediğin antrenmanın ismini yazıyorsun ve indiriyorsun ya da favorilere ekle.
ne anladın yurdagül dedi: Hocam immortal prac de 6 tane mod vardı. D 9 demişim karıştırdım Aim Lab çok kullanmadım dediğiniz şeyleri nereden ekliyebilirim hocam. Genişletmek için tıkla... arama kısmına istediğin antrenmanın ismini yazıyorsun ve indiriyorsun ya da favorilere ekle.
N ne anladın yurdagül Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #22 semamca_07 dedi: Arama kısmına istediğin antrenmanın ismini yazıyorsun ve indiriyorsun ya da favorilere ekle. Genişletmek için tıkla... Ne ekleme mi önerirsiniz hocam onu ekleyeyim 6 tane var şu an immortal prac de
semamca_07 dedi: Arama kısmına istediğin antrenmanın ismini yazıyorsun ve indiriyorsun ya da favorilere ekle. Genişletmek için tıkla... Ne ekleme mi önerirsiniz hocam onu ekleyeyim 6 tane var şu an immortal prac de
semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 5 Haziran 2022 #23 ne anladın yurdagül dedi: Ne ekleme mi önerirsiniz hocam onu ekleyeyim 6 tane var şu an immortal prac de Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::Valorant Ultimate Training by Charla7an bu güzel biraz zor, birde scream routine diye arattır o da iyidir.
ne anladın yurdagül dedi: Ne ekleme mi önerirsiniz hocam onu ekleyeyim 6 tane var şu an immortal prac de Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::Valorant Ultimate Training by Charla7an bu güzel biraz zor, birde scream routine diye arattır o da iyidir.