Valorant aim geliştirmek için ne yapılabilir?

Biraz fazla olmuş ama yine de teşekkürler

Pek anlayamadim açıklayabilir misin lütfen?
10dakka poligonda aim ısındırısanız iyi olur, ondan sonra vakit var ise 3 5 tane ölüm kalim. Poligon yerine aimlabde olabilir.

Anladım fakat 2. maddeyi nasıl yapabilecegimi anlatabilir misin? Bi de jiggle peek nasıl oluyor?

Tamam anladım zaten aimlab falan kullanmak istemiyorum açıkçası poligonu tercih ediyorum

10dakka poligonda aim ısındırısanız iyi olur, ondan sonra vakit var ise 3 5 tane ölüm kalim. Poligon yerine aimlabde olabilir.
Poligonda aim ısındırmak için ne yapabilirim?

Anladım fakat 2. maddeyi nasıl yapabilecegimi anlatabilir misin? Bir de jiggle peek nasıl oluyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düşmana bakmana gerek yok mini haritaya bakabilirsin o anda aynı işi görür.
Jump info peek daha iyi ama yapması zor biraz alıştırma gerekiyor.

Sırayla: W+D->Boşluk->Fare Hareketi->+A+S ->Fare Hareketi (Bu sağdan bakarken mesela sol tam tersi.)
Fare hareketleride yerleştiriyorsun araya başlarken sağa döndürürken sona doğru sola döndürüyorsun.

Son düzenleme:

Söylede ekliyim. Kimse sorsak radiant zaten ilk 500e trde 1000 kişi falan girer.

Söylede ekleyem. Kimse sorsak Radiant zaten ilk 500e TR'de 1000 kişi falan girer.

Ben ironi yapıyorum bilgisiz bir şekilde %99 şans %1 aim deyip immoyum demene karşılık söyledim bilgisizliğinle başkalarına nasihat verme dostum PUBG oyna sen

Video ve anlattıkların yardımcı oldu çok teşekkürler.

Aimi kafa hizasında tutmayı biliyor musun?
Evet biliyorum

Benim fikrim demedin %1 aim %99 şans dedin empati yoksunu musun başkasının böyle söylemesi sana kendi fikrin aynen kanka immo abim kendini geliştirmeyi öğrenmemiş + attığın yanıt silinmiş ya korkudan sen sildin ya da mod sildi eminim birley olmamış korkak konuyu salıyorum çocuklarla uğraşacak vaktim yok.

Günde 20 30 dakika poligonda şerifle bot vurman yeterli, yok 8 saat aim yok 500 kere DM boş iş, bu oyunun DM'si oynanmaz hepsi ucube ses kasıp aim koyuyorlar falan boş ver, günde 10 20 dk şerifle aim kasarak ve paso troll atarak dia 1 olup bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…