Valorant aim geliştirmek için Poligon'da ve Aim Labs'te aim antrenmanı işe yarar mı?

emirc.2

Decapat
Artık Valorant'ta aim geliştirmekte Poligon'da aim geliştirme planımı uygulamam yetmiyor. Aim Labs'da ve Poligon'da antrenman planımı uygulayıp 10 maç DM girsem aimimde gelişim görülür mü?

Benim düşüncem kişiden kişiye farklılık gösteriyor.

Artık Valorant'ta aim geliştirmekte Poligon'da aim geliştirme planımı uygulamam yetmiyor. Aim Labs'da ve Poligon'da antrenman planımı uygulayıp 10 maç DM girsem aimimde gelişim görülür mü?
Reis istersen aim lable ilgili Türk discord sunucusu atabilirim detaylı bilgiler öğrenebilirsin ordan

1720777681806.png

Aim Labs hesabını buraya bağladıktan sonra üst kısımdan Valorant logosuna tıklayarak Novice seviyesindeki benchmark'lardan başlayıp hangi kısmının zayıf olduğunu öğrenebilirsin. Arkada Steam açıkken "Play" tuşuna basarsan senaryoları doğrudan açabilirsin.

Eki Görüntüle 2250077
Aim Labs hesabını buraya bağladıktan sonra üst kısımdan Valorant logosuna tıklayarak Novice seviyesindeki benchmark'lardan başlayıp hangi kısmının zayıf olduğunu öğrenebilirsin. Arkada Steam açıkken "Play" tuşuna basarsan senaryoları doğrudan açabilirsin.
Kullandım fakat, zayıf yönlerimi göstermiyor nereden öğreneceğim?

1720870168452.png

Örneğin burada diğerlerine göre nispeten daha düşük olan puanlar var, mesela ben 1W1T senaryosunda diğerleri kadar iyi bir performans gösterememişim, bu senaryoyu diğerlerine göre daha fazla oynamam daha iyi olur anlamına geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı