Valorant Aim Lab değeri nasıl artırılır?

cocoamac

Femtopat
Daha fazla  
Aim Lab girdim bugün silver eloda aimim daha da kotulesti arkadaşlarım onerdi tenzin kendi oyun listesin oyna dediler her Mac en az 15 vurdugum sirver eloda bugün 5 kill aldim. Ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aim Lab girdim bugün silver eloda aimim daha da kotulesti arkadaşlarım onerdi tenzin kendi oyun listesin oyna dediler her Mac en az 15 vurdugum sirver eloda bugün 5 kill aldim. Ne yapmaliyim?
Düşük eloda aim geliştirmen fazla yaramaz. Yani tabii ki üst düzey geliştirirsen işe yarar da en azından gelişme sürecinde yaramaz. Herkes ya koşa koşa sıkacak, ya body tarayacak, ya odin alacak vesaire vesaire. Sen ise aimini daha geliştirme sürecinde olduğun için kafaya hedef alma süren uzun olduğu için hep öleceksin. Bu yüzden düşük eloda aimin çok iyi olmadıkça kafaya hedef almaya çalışma.

Aim Lab girdim bugün Silver eloda aimim daha da kotulesti arkadaşlarım onerdi tenzin kendi oyun listesin oyna dediler her Mac en az 15 vurdugum sirver eloda bugün 5 kill aldim. Ne yapmaliyim?

Cidden düşük eloda aim geliştirmek bir işe yaramıyor. Main hesabım platin arkadaşımla oynamak için demir hesabına giriyorum, o benden fazla kill alıyor. Düşük eloda herkes tarayarak oynuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı