Kulaklık yeni aldım BlackShark V2 evet monitör ve mouse değişeceğim net bu klavyeyide sadıp Redragon Dark avenger ya da Redragon K552 almayı düşünüyorum.
Bir de kulaklıkda Windows 11 uzamsal ses falan açayım mı nereden bakacağım kulaklıkla ilgili ister Windows ister Razer Synapse'den bakacağım şeylere Razer Synapse ayarladım Windows'tan neleri açmalıyım nereden öğrenebilirim
Merhaba, 280Hz 0.5ms monitörüm var. 400 FPS alıyorum fakat oyun içerisinde inişler oluyor. Sabit 280Hz değeri alamadığım için işe yaramıyor olabilir mi?
1600 X 0.27 nasıldır hocam? Ben düşük senste kendimi hiç rahat hissedemiyorum. O yüzden biraz yüksek tercih ediyorum.
Hocam selam ben immortal elo oyuncusuyum ve sahsen Game sensim dusuk bile diyebilirim. Ama aim konusuna takıntılı biriyim bu cok karmaşık bir konu. Aslında nerede eksigin oldugunu bulmamız lazım. Benim kendim gözlemlemem lazım ondan sonra gerekli antrenman programıyla cok cok hızlı bir sekilde gelisirsin.
Hocam selam ben immortal elo oyuncusuyum ve sahsen Game sensim dusuk bile diyebilirim. Ama aim konusuna takıntılı biriyim bu cok karmaşık bir konu. Aslında nerede eksigin oldugunu bulmamız lazım. Benim kendim gözlemlemem lazım ondan sonra gerekli antrenman programıyla cok cok hızlı bir sekilde gelisirsin.
Hocam playliste bakacağım musait olunca fakat dedigim gibi eksige gore calismak lazım yani her playlist her oyuncuya uygun degil onu demeye calisiyorum.
Hocam Logitech G710+ klavye.
90 cm masa var pek yerim yok mouse için 1200 DPI 0.546 sensim çok yavaş geliyor hocam bana uygun değil alışacağımıda sanmam.