Anakarttan banlıyorlar diye biliyorum. Tespit etselerdi şimdiye banlanmış olurdun. Şimdiye kadar banlanmadıysan banlanmazsın diye düşünüyorum.
Anakarttan banlıyorlar diye biliyorum. Tespit etselerdi şimdiye banlanmış olurdun. Şimdiye kadar banlanmadıysan banlanmazsın diye düşünüyorum.
Umarım bu merakın daha fazla hile kullanmana sebep olmaz zamanında benim gibi hile kullananlarda bunu iyi bilir bende meraktan başladım 2 yıl hile kullandım sonra VAC ban yedim CS'de yatırdıgım paralar onlarca item 1k+ saat emekler ranklar rütbeler rozetler her şey boşa gitti o günden sonrada bir daha kullanmadım umarım sende de böyle olmaz çünkü insan bir kere kullanınca hoşuna gider ve daha fazla kullanır.
Geçici ban yiyebilirsin. (1 yıl falan) ama IP ban yersen anakart değiştirmen gerekebilir.
Sağ olun hocam. Bir ölüm kalım maçı için 1klık hesabım giderse benim için çok kötü olur. Ve kaç gün içinde belli olur yiyip yemeyeceğim?
30 dakika oldu ama daha.Anakarttan banlıyorlar diye biliyorum. Tespit etselerdi şimdiye banlanmış olurdun. Şimdiye kadar banlanmadıysan banlanmazsın diye düşünüyorum.
Farketmez. Bandan kurtulamaz o şekil. Yine de açanlara söylüyorum ne zevk alıyorsunuz insanların oyununu bozmaktan? Bu oyunuda CS:GO gibi yapmayın. Açmayın şu hileyi.İp bandan modemi sıfırlarsa sıkıntı olmaz diye biliyorum ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.