Valorant aimbot kullanılırsa ban yenir mi?

Anakarttan banlıyorlar diye biliyorum. Tespit etselerdi şimdiye banlanmış olurdun. Şimdiye kadar banlanmadıysan banlanmazsın diye düşünüyorum.

Anakarttan banlıyorlar diye biliyorum. Tespit etselerdi şimdiye banlanmış olurdun. Şimdiye kadar banlanmadıysan banlanmazsın diye düşünüyorum.

Banlar saniyesinde atılmıyor. Konu sahibi 1 sene önce hile açtım dememiş gördüğüm kadarıyla. Hile tespit etme ve ban atılma işlemi 1 gün, 1 hafta, 2 hafta bulabiliyor.

Umarım bu merakın daha fazla hile kullanmana sebep olmaz zamanında benim gibi hile kullananlarda bunu iyi bilir bende meraktan başladım 2 yıl hile kullandım sonra VAC ban yedim CS'de yatırdıgım paralar onlarca item 1k+ saat emekler ranklar rütbeler rozetler her şey boşa gitti o günden sonrada bir daha kullanmadım umarım sende de böyle olmaz çünkü insan bir kere kullanınca hoşuna gider ve daha fazla kullanır.

Agresif bir tavır sergilemediğiniz için teşekkürler. Ben burada ne kadar uğraşsam da hileyi size normal maçta kullanmadığımı kanıtlayamam. Şu an oyunu yeniden kuruyorum bakalım zaman ne gösterecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı