Valorant aimimin kötü olduğunu kabullendim

Belli bir EDP'i oranında düzenli olarak oynayıp mouse hakimiyetinizi ve oyun içi mekaniklere olan hakimiyetinizi geliştirin. Ortalama bir aime sahip olsanız bile oyun bilginiz ile immortal gibi ranklara çıkabilirsiniz.
224 EDPI şu an benim hesapladığıma göre.

224 EDP'ı şu an benim hesapladığıma göre.

Eğer bu senste rahat bir şekilde 180 atabiliyorsanız, en azından haftanın 4 günü Aim Lab+Poligon+DM ile çok hızlı bir şekilde gelişebilirsiniz. Ancak bunları yaparken yapmak için değil eksiklerinize odaklanarak yapmak önemli.

Hocam haklı, çok da kasmayın. Profosyonel oyuncu değilseniz amaç eğlenmek değil mi? Hikayeli oyunlar adamdır, kafa rahatlatır. Valorant'da böyle sinir olmam diyorsanız eğlencesine yine rekabetçi oyunlar oynayabilirsiniz tabii. Benim de aim iyi skil kullanma becerim yok. Cs'ye yatkınlığımdan. Cs'de de seçkin 15 dolar olduğundan bir süre sonra sıkıyor seçkinsiz. Hileler, rütbe sistemi olmaması vs. Valo geçeyim dedim sarmadı. Ne ben oyuna alıştım, ne oyunun kitlesi düzgün, ne de oyun bana hitap ediyor. Grafikler çizgi film gibi.

Rekabetçi oyunlardan öğrendiğim bir şey varsa oda oynarken arada bir kendine eğlenmeyi hatırlatmaktır.

Zamanında Online oyunları çok sever sabah girer akşam çıkardım. Gayet iyi oynuyordum ama bir süre sonra sıkılıyor insan. Hikayeli oyunlarada Online'dan bıktıktan sonra başladım. Dedim ki oyun buymuş giriyor 1-2 saat oynuyor keyif alıyor çıkıyorum. Emin ol Online oyunlarda başarılı ya da başarısız bir oyuncu olsanda bir süre sonra sıkılırsın. Basit bir aim mevzusu canını sıkmasın. Gir oyna hikayeli oyununu keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…