Valorant aimimin kötü olduğunu kabullendim

Bundan para kazanmadığına göre iyi oynamana gerek yok ki. Sonuç olarak bu oyunun sana katacağı tek şey eğlendirmesi olacaktır. Emin ol iyi oynayınca da eline geçen hiçbir şey olmayacak. Günün sonunda oyundan zevk alıyorsan kötü oynaman sorun değil. O yüzden kendini zorlamayı bırak ve eğlenmene bak.
Hocam haklı, çok da kasmayın. Profosyonel oyuncu değilseniz amaç eğlenmek değil mi? Hikayeli oyunlar adamdır, kafa rahatlatır. Valorant'da böyle sinir olmam diyorsanız eğlencesine yine rekabetçi oyunlar oynayabilirsiniz tabii. Benim de aim iyi skil kullanma becerim yok. Cs'ye yatkınlığımdan. Cs'de de seçkin 15 dolar olduğundan bir süre sonra sıkıyor seçkinsiz. Hileler, rütbe sistemi olmaması vs. Valo geçeyim dedim sarmadı. Ne ben oyuna alıştım, ne oyunun kitlesi düzgün, ne de oyun bana hitap ediyor. Grafikler çizgi film gibi.

Bir yıl önce neler izlemiş, günde 6-7 saat aim çalışmıştım, hayatım yokmuşçasına aim kasmıştım. Eli gözü yatkın biri şunu çalışsa aimi tavan yapacakken ben neredeyse ancak %50 ilerleme kaydedebilmiştim. O gün bıraktım ve hikâyele oyunlar oynamaya başladım. Oynadım, oynadım ve bugün tekrar yükleyeyim dedim oyunu. Girdim ama yok, kimseyi vuramıyorum; uzaktaki karakterleri, yakında birden çıkanları, gördüklerimi vuramıyorum, elim gitmiyor, herkese ölüyorum Deathmatch'te. O kadar kabullendim ki artık bir umudum kalmadı; arkadaşım gibi iyi bir FPS oyuncusu olurum, güzel roundlar oynarım diye. Kendimi Online oyunların en yeteneksiz, beceriksiz, hantal, gelişmeyen oyuncusu gibi hissediyorum. Eli kolu iki yıldır fare tutmuş her adam nasılsa öyleyim. Kendimden nefret ediyorum Online oyun oynarken. Bu kadar beceriksiz olmayı nasıl başarıyorum bilmiyorum ama ben Online oyunlarda ortalama bir Aim'e ulaşmanın yetenek gerektirdiğini düşünüyorum. Eğer hiç yeteneğin yoksa olmuyor, ne kadar çabalasan da…

Var ise birkaç cümle bırakacak arkadaş gelip yazabilir tavsiyelerini ve düşüncelerini.

Rekabetçi oyunlardan öğrendiğim bir şey varsa oda oynarken arada bir kendine eğlenmeyi hatırlatmaktır.

Zamanında Online oyunları çok sever sabah girer akşam çıkardım. Gayet iyi oynuyordum ama bir süre sonra sıkılıyor insan. Hikayeli oyunlarada Online'dan bıktıktan sonra başladım. Dedim ki oyun buymuş giriyor 1-2 saat oynuyor keyif alıyor çıkıyorum. Emin ol Online oyunlarda başarılı ya da başarısız bir oyuncu olsanda bir süre sonra sıkılırsın. Basit bir aim mevzusu canını sıkmasın. Gir oyna hikayeli oyununu keyfine bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı