Oyun bana kaç saniye veriyorsa sonuna kadar kullanma hakkına sahibim. Eğer rahatsız olursan bilet gönderip sürenin kısaltılmasını talep edebilirsin. Kimsenin SSD almak gibi bir zorunluluğu yok. Sonuna kadar beklemek zorundasın. İyi forumlar.
CS:GO'da bu sorun olmuştu(özellikle rekabetçi maçlarda). Ama birkaç kez girerek sorunu çözmüştüm artık daha hızlı giriyor. Valorant'ta ise bekleme yüzünden AFK cezası alıyorum.
Oyun bana kaç saniye veriyorsa sonuna kadar kullanma hakkına sahibim. Eğer rahatsız olursan bilet gönderip sürenin kısaltılmasını talep edebilirsin. Kimsenin SSD almak gibi bir zorunluluğu yok. Sonuna kadar beklemek zorundasın. İyi forumlar.
Adam onu demek istemiyor. Oyun sana 30 saniye veriyorsa 30 saniye beklemek zorundasın o adamı. Kimse senin keyfine göre hareket edemez. Bu kadar beklemek istemiyorsan bilet at süreyi kısaltsınlar. Oyunun verdiği süreyi sonuna kadar kullanma hakkı var adamın.
Biraz sorunu araştırırken bir yöntem buldum ama bende denemedim. Deneyeceğim FPS'i 30 veya 60'a sabitleyip girmeyi deneyin diyor. Deneyebilirsin. Birkaç kişide sorun çözülmüş.