Valorant Alt+Tab atınca harita bozuluyor

Garip, bu sorun genellikle monitör ve oyun çözünürlüğü uyuşmadığında olur. Görüntü ayarlarından "genel" ve "grafik kalitesi" kısmının fotoğrafını atar mısınız?

Bunlar.

Garip, bu sorun genellikle monitör ve oyun çözünürlüğü uyuşmadığında olur. Görüntü ayarlarından "genel" ve "grafik kalitesi" kısmının fotoğrafını atar mısınız?

Genel ve grafik kalitesi kısmı bu şekilde.

Ekran görüntüsü 2024-01-07 140203.png

Ekran görüntüsü 2024-01-07 140227.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel ve grafik kalitesi kısmı bu şekilde.
Genel kısmında bir problem göremedim, Grafik Kalitesi kısmında herşeyi açmışsınız nedense.
Grafik kalitesi kısmından; Vinyet, VSync, Bozulma ve Atılan Gölgeleri kapatıp tekrar deneyin. Eğer yırtılma varsa VSync'yi geri açabilirsiniz.
Ayrıca VALORANT'ta en iyi deneyimi üstte bulunan Materyal, Doku, Ayrıntı ve Arayüz Kalitelerini en düşüğe çekerseniz alırsınız. Bu tarz grafikler, oyun içinde gereksiz efektler göstererek rakibi görmenizi zorlaştırır.

Genel kısmında bir problem göremedim, Grafik Kalitesi kısmında herşeyi açmışsınız nedense.
Grafik kalitesi kısmından; Vinyet, VSync, Bozulma ve Atılan Gölgeleri kapatıp tekrar deneyin. Eğer yırtılma varsa VSync'yi geri açabilirsiniz.
Ayrıca VALORANT'ta en iyi deneyimi üstte bulunan Materyal, Doku, Ayrıntı ve Arayüz Kalitelerini en düşüğe çekerseniz alırsınız. Bu tarz grafikler, oyun içinde gereksiz efektler göstererek rakibi görmenizi zorlaştırır.
teşekkürler, birde başka bir sorunum var valorantta ilgili onuda sorabilir miyim

o dediklerinizde yaptım ama sorun hala devam ediyor bu şekilde alt +tab atıyorum googlea giriyorum ondan sonra tekrar alt tab atıp valoranta girince harita böyle oluyor

Dosya Ekleri

• sorunbu.png
    sorunbu.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 50
şu üst kısımlara bakın karakterlerin olduğu yerin arkasına

Dosya Ekleri

• asdadasdsad.png
    asdadasdsad.png
    191,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 1.png
    1.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 38