G gerçekburak Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #21 Ucrold dedi: Riot Client'ten oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl oyun dosyalarını doğrulayacağım.
Ucrold dedi: Riot Client'ten oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl oyun dosyalarını doğrulayacağım.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.409 Çözümler 131 7 Ocak 2024 #22 gerçekburak dedi: Nasıl oyun dosyalarını doğrulayacağım. Genişletmek için tıkla... VALORANT'ı kapat, masaüstünde bulunan "Riot İstemcisi"ne gir. Açılan uygulamada Riot Games oyunlarını göreceksin. Oradan VALORANT'a tıkla, Özellikler kısmından dosyaları doğrula.
gerçekburak dedi: Nasıl oyun dosyalarını doğrulayacağım. Genişletmek için tıkla... VALORANT'ı kapat, masaüstünde bulunan "Riot İstemcisi"ne gir. Açılan uygulamada Riot Games oyunlarını göreceksin. Oradan VALORANT'a tıkla, Özellikler kısmından dosyaları doğrula.
G gerçekburak Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #23 Tam olarak burada nerede hangi kısımda. Dosya Ekleri nerde.png 103,9 KB · Görüntüleme: 24 nerde1.png 1,3 MB · Görüntüleme: 28
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.409 Çözümler 131 7 Ocak 2024 #24 gerçekburak dedi: Tam olarak burada nerede hangi kısımda. Genişletmek için tıkla... Ayarlara tıkla, orada bulursun.
gerçekburak dedi: Tam olarak burada nerede hangi kısımda. Genişletmek için tıkla... Ayarlara tıkla, orada bulursun.
G gerçekburak Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #25 Burada onar ksımına basıyorum oyunun hazır, onarıma gerek yok diyor. Dosya Ekleri addd.png 123,5 KB · Görüntüleme: 24
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.409 Çözümler 131 7 Ocak 2024 #26 gerçekburak dedi: Burada onar ksımına basıyorum oyunun hazır, onarıma gerek yok diyor. Genişletmek için tıkla... Şaşırmadım, bu dosyalarla alakalı bir sorun değil zaten.
gerçekburak dedi: Burada onar ksımına basıyorum oyunun hazır, onarıma gerek yok diyor. Genişletmek için tıkla... Şaşırmadım, bu dosyalarla alakalı bir sorun değil zaten.
G gerçekburak Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #27 Wlixe dedi: Şaşırmadım, bu dosyalarla alakalı bir sorun değil zaten. Genişletmek için tıkla... nasıl düzelticem bu sorunu başka çözümünüz yokmu acaba?
Wlixe dedi: Şaşırmadım, bu dosyalarla alakalı bir sorun değil zaten. Genişletmek için tıkla... nasıl düzelticem bu sorunu başka çözümünüz yokmu acaba?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.409 Çözümler 131 7 Ocak 2024 #28 gerçekburak dedi: nasıl düzelticem bu sorunu başka çözümünüz yokmu acaba? Genişletmek için tıkla... Kenar Yumuşatma ve Eşyönsüz Filtrelemeyi en düşüğe çekin; Bloom'u kapatın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
gerçekburak dedi: nasıl düzelticem bu sorunu başka çözümünüz yokmu acaba? Genişletmek için tıkla... Kenar Yumuşatma ve Eşyönsüz Filtrelemeyi en düşüğe çekin; Bloom'u kapatın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
G gerçekburak Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #29 Wlixe dedi: Kenar Yumuşatma ve Eşyönsüz Filtrelemeyi en düşüğe çekin; Bloom'u kapatın. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... valoranta ticket atmıştım defalarda bu konu hakkında sorun ekran kartınızda dediler ama bilgisayarı yeni almıştım servise mi götürmem gerekiyor
Wlixe dedi: Kenar Yumuşatma ve Eşyönsüz Filtrelemeyi en düşüğe çekin; Bloom'u kapatın. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... valoranta ticket atmıştım defalarda bu konu hakkında sorun ekran kartınızda dediler ama bilgisayarı yeni almıştım servise mi götürmem gerekiyor
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.409 Çözümler 131 7 Ocak 2024 #30 gerçekburak dedi: valoranta ticket atmıştım defalarda bu konu hakkında sorun ekran kartınızda dediler ama bilgisayarı yeni almıştım servise mi götürmem gerekiyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüleri hatalı kurulmuş da olabilir. Eski sürücüleri silip son sürücüyü tekrar indirin.
gerçekburak dedi: valoranta ticket atmıştım defalarda bu konu hakkında sorun ekran kartınızda dediler ama bilgisayarı yeni almıştım servise mi götürmem gerekiyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüleri hatalı kurulmuş da olabilir. Eski sürücüleri silip son sürücüyü tekrar indirin.