Valorant Alt Tab atınca PC donması ve farenin aşırı kasıp bip bip ses çıkarması

Mert Kavak

Kilopat
Daha fazla  
Alt Tab yapınca bu lanet oyun donuyor siyah ekran oluyor. Fare oynatırken bip bip ses geliyor. Fare aşırı kasıyor. Ne alt F4 ne Görev Yöneticisi hiçbiri açılmıyoe. W11 son sürüm belki ondan kaynaklıdir. Tem pencereli ekranda oynuyorum oyunu. Uyumluluk W8, tam ekran iyilestirme kapalı. Hags kapalı(donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması mı öyle bir adı vardı). Yani denemediğim şey kalmadı. Orijinal Windows 11 Pro zaten sistemi tum ekipmanlariyla birlikte 46k gibi bir fiyata almıştım. Başlarda olmuyordu böyle sorun. Alalı 3 ay olmadı. 3060 Ti R5 7600 32 GB RAM 1TB SSD var sistemden kaynakli sıkıntı değil. Kaspersky kullanıyorum zannetmiyorum Valorant'a sorun çıkarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kankam bip sesi ekran kartını yenileyince veya RAM işlemci anakart sorunları dolayısıyla yahut işletim sisteminde bir sorunla gelir sen sürücülerini guncelle özellikle BIOS driverini bir format atmayı dene uzun zaamndr atmadıysan işletim sisteminde sıkıntı olabilir yani 1 kere oluyorsa skntı yok ekran kartı oyuna göre yeniler 3 4 kere daha sonra yenilemez Alt Tab atarken donması bilemşyorum Kaspersky'i kapatıp oyunu denedin mi hiç? Kaspersky engelliyor olabilir güncellemeleri yap arkada çok fazla RAM yiyen uygulama var mı bak RAM yetmiyor olabilir bu da kasmaya sebep veriyorda olabilir sonuçta Valorant çok ama çok RAM isteyeen bir oyun.

RAM 32 hocam neye yetmesin 12 GB Max kullandım. Senin dediğin bip sesi muhtemelen devamlı gelen ses ama benimki mouse oynatınca geliyor mouse takıla takıla gidiyor OCCT ile test yaptım bir sorun çıkmadı bir şeyde. Kaspersky deneyeceğim. Bak mesela özellikle denedim sürekli Alt Tab attım hiç donma olmadı arada uzun aralıkla atınca mı oluyor rastgele mi bilmiyorum. Alt Tab ile oyun içi yüksek FPS farkından olabilir mi acaba?

Bip sesi anakart sorunlarıyla gerçekleşir büyük ihtimalle ama seninki Valorant ile alakalı. Başka forumlarda gördüm. Aynı sorun ile alakalı. Valorant ile ilgili başka bir forum var oradakilerini dene derim: Çözüldü: Valorant bip sesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…