Arkadaşlar, nereden başlayacağımı ve nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama oldukça garip bir durumla karşı karşıyayım. Bu sorunu ülkemizde yaşayan başkalarının da mutlaka yaşamış olabileceğini düşünüyorum. Sorun yalnızca Valorant'ta meydana geliyor. Belirli bir sayıda Alt+Tab yaptıktan sonra Valorant donuyor ve oyunu Görev Yöneticisi'nden kapatmam mümkün olmuyor. Bilgisayar tamamen kilitleniyor. Bir süre sonra fareyi hareket ettirdiğimde kulaklığımdan “dıt dıt” şeklinde bir ses geliyor ve bilgisayarı mecburen resetlemek zorunda kalıyorum. Hatta USB ile bağlı olan telefonumdan bile aynı ses çıktı, bu durum beni oldukça şaşırttı.
Şimdiye kadar tüm parçaları kontrol ettim ve internetten birkaç ayar denedim, ama ne yaptıysam sorunu çözemedim. Forumdaki uzman kişilerin bu konuda yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Aynı sorunu ben ve bir arkadaşım da yaşıyorduk ve şu şekilde çözdük, Ayarlar > Sistem > Ekran > Grafikler > Varsayılan grafik ayarını değiştir > Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması seçeneğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlat.
Yahu hocam çözüleceğine adım gibi eminim fakat 2025'te güncelleme almayı bırakacak o işletim sistemi bu yüzden 11'e geçtim ama rezil olmaya başladım bu oyunla birlikte.
Hocam oyuna küsmeme zaten ramak kalmıştı şimdi bu hareketle birlikte iyice sinirlenmeye başladım artık tek çare oyun içinde Alt Tab atmayacağım atarsam böyle oluyor.
Hocam oyuna küsmeme zaten ramak kalmıştı şimdi bu hareketle birlikte iyice sinirlenmeye başladım artık tek çare oyun içinde Alt Tab atmayacağım atarsam böyle oluyor.
Dualboot olayını düşünmüyor değilim ama Valorant'a bu konuda ticket attım hiç sorumluluk bile kabul etmiyorlar başka forumlarda gördüm birebir aynı sorunu yaşayan birine denk geldim gerçekten rezillik bu nedir ya ben sıradan bir oyuncuyum böyle bir şeye mecbur muyum?
Dualboot olayını düşünmüyor değilim ama Valorant'a bu konuda ticket attım hiç sorumluluk bile kabul etmiyorlar başka forumlarda gördüm birebir aynı sorunu yaşayan birine denk geldim gerçekten rezillik bu nedir ya ben sıradan bir oyuncuyum böyle bir şeye mecbur muyum?
Aynı sorunu ben ve bir arkadaşım da yaşıyorduk ve şu şekilde çözdük, Ayarlar > Sistem > Ekran > Grafikler > Varsayılan grafik ayarını değiştir > Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması seçeneğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlat.
Aynı sorunu ben ve bir arkadaşım da yaşıyorduk ve şu şekilde çözdük, ayarlar > sistem > ekran > grafikler > varsayılan grafik ayarını değiştir > donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması seçeneğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlat.
Hocam yaptım bakalım ama gerçekten soğudum yani. Valorant kadar stabilitesi bozuk başka bir oyun görmedim diyorum ve noktayı koyuyorum. Evet FPS değerleri iyi olabilir, evet 10 yıl ve üstü her bilgisayarda çalışabilir ama bu tip yazılım hatalarına ben gerçekten çok sinir oluyorum. Milyar dolarlık şirketler süründürüyor herkesi böyle. Elinize sağlık şimdiden, elinizden geldiği kadar destek verdiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.