Çözüldü Valorant Alt Tab attıktan sonra internet gitmiş gibi karakter ışınlanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rust1g

Decapat
Daha fazla  
Valorant Alt Tab attıktan sonra sanki internet gitmiş gibi karakter ışınlanıyor, sonra öldüğümü görüyorum ama internette sorun yok, eminim, yeni topladım sistemi, başka oyunlarda böyle bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen.

Öyle çözülüyor zaten ama AMD ekran kartı varken böyle bir sıkıntı yoktu acaba NVIDIA Reflex'le alakalı bir sorun mu onu kapatıp denemedim hiç.

Ben bu sorunu oyunu görüntü ayarlarından "pencereli tam ekran"a alarak çözdüm. Bir dene istersen.

Bugün denedim çözdüm NVIDIA reflexten dolayı böyle oluyormuş kapatınca düzeliyor.

Öyle çözülüyor zaten ama AMD ekran kartı varken böyle bir sıkıntı yoktu acaba NVIDIA Reflex'le alakalı bir sorun mu onu kapatıp denemedim hiç.

Bugün denedim çözdüm NVIDIA reflexten dolayı böyle oluyormuş kapatınca düzeliyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı