l0st Picopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Yeni monitör aldığımdan beri durum böyle. Pencereli ya da tam ekran pencereli mod da oynamak işe yaramadı. Şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu.
Yeni monitör aldığımdan beri durum böyle. Pencereli ya da tam ekran pencereli mod da oynamak işe yaramadı. Şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 29 Mayıs 2022 #2 l0st dedi: Yeni monitör aldığımdan beri durum böyle. Pencereli ya da tam ekran pencereli mod da oynamak işe yaramadı. Şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Odaklanma Yardımı ayarını tamamen kapatın. (Windows Ayarları üzerinden yapabilirsiniz.) Artı 0 Eksi
l0st dedi: Yeni monitör aldığımdan beri durum böyle. Pencereli ya da tam ekran pencereli mod da oynamak işe yaramadı. Şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Odaklanma Yardımı ayarını tamamen kapatın. (Windows Ayarları üzerinden yapabilirsiniz.)
KS KS l0st Picopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #3 Sosyal Kullanıcısı dedi: Odaklanma yardımı ayarını tamamen kapatın. (Windows ayarları üzerinden yapabilirsiniz.) Genişletmek için tıkla... Kapalı onu da denemiştim. Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Odaklanma yardımı ayarını tamamen kapatın. (Windows ayarları üzerinden yapabilirsiniz.) Genişletmek için tıkla... Kapalı onu da denemiştim.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 29 Mayıs 2022 #4 l0st dedi: Kapalı onu da denemiştim. Genişletmek için tıkla... Genellikle odaklanma yardımı sorun çıkardığı için önermiştim, Oyun ile masaüstü çözünürlüğü aynı değil mi? Artı 0 Eksi
l0st dedi: Kapalı onu da denemiştim. Genişletmek için tıkla... Genellikle odaklanma yardımı sorun çıkardığı için önermiştim, Oyun ile masaüstü çözünürlüğü aynı değil mi?
KS KS l0st Picopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #5 Sosyal Kullanıcısı dedi: Genellikle odaklanma yardımı sorun çıkardığı için önermiştim, oyun ile masaüstü çözünürlüğü aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet çözünürlük de aynı. Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Genellikle odaklanma yardımı sorun çıkardığı için önermiştim, oyun ile masaüstü çözünürlüğü aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet çözünürlük de aynı.