Valorant angle snapping ban sebebi mi?

YiğitSRN

Hectopat
Daha fazla  
Açı kapatma dediğimiz olay mesela fare ile bir çizgi çizdiniz buradaki yamuklukları en düz hale getirip daha senkronize bir çizgi haline getiriyor, bu özelliği SteelSeries daha iyi yapmış, ben ASUS kullanıyorum ve kusursuz bir çizgi haline getirmiyor, az önce bir arkadaş, arkadaşının bu olaydan dolayı ban yediğini söyledi ama doğruluğunu bilmiyorum. Bu ban sebebi olan bir şey mi? Angle snapping dediğimiz şey mantıken FPS oyunları için yapılmış bir şeydir o yüzden ban sebebi olduğunu da düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anlatamadım arkadaşa sana anlatmada başarılar diliyorum.

Herkes istediği şeye inanabilir hocam hiç sıkıntı yok, ortada bir belirsizlik oldu o yüzden şu an kapatmayı tercih ediyorum, bunu araştırıp en yakın zamanda en azından Valorant için ban sebebi olup olmadığını öğreneceğim.

Angle snapping ne oluyor tam olarak bende bir Valorant oyuncusuyum oyunumu iyileştirmeye yararsa kullanmak isterim bilgilendirir misiniz?

1681922350067.png

"Eğer kullandığın herhangi bir yazılım Valorant dosyalarına müdahalede bulunmuyor ya da Vanguard'ın çalışmasına engel olmuyorsa bir problem olmayacaktır, ancak ileriki yamalarda sorun teşkil edip etmeyeceğinin garantisini sana veremem."

Eki Görüntüle 1746645

"Eğer kullandığın herhangi bir yazılım Valorant dosyalarına müdahalede bulunmuyor ya da Vanguard'ın çalışmasına engel olmuyorsa bir problem olmayacaktır, ancak ileriki yamalarda sorun teşkil edip etmeyeceğinin garantisini sana veremem."
Tamam ben ne dedim sana ban riski var dedim sen ne dedin ban riski yok dedin kaybettin dostum kesin konuşmamak lazımmış değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı