valeriamigo Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Valorant oynuyorum ve aniden arkamı dönmeye çalıştığımda veya ani bir hareket yapmaya çalıştığımda birden FPS düşüyor ve ufak droplar giriyor anlık. Çözümünü bilen var mıdır acaba?
Arkadaşlar Valorant oynuyorum ve aniden arkamı dönmeye çalıştığımda veya ani bir hareket yapmaya çalıştığımda birden FPS düşüyor ve ufak droplar giriyor anlık. Çözümünü bilen var mıdır acaba?
Çözüm Alperendemirr 30 Ağustos 2024 valeriamigo dedi: Herhangi bir sıkıntı yok gayet akıcı bir şekilde her oyunu oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın ayarlarında saf girdi süresini kapalıysa açabilir misiniz? Yüksek ihtimalle o ayarla alakalıdır sorun.
valeriamigo dedi: Herhangi bir sıkıntı yok gayet akıcı bir şekilde her oyunu oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın ayarlarında saf girdi süresini kapalıysa açabilir misiniz? Yüksek ihtimalle o ayarla alakalıdır sorun.
Alperendemirr Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #11 valeriamigo dedi: Herhangi bir sıkıntı yok gayet akıcı bir şekilde her oyunu oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın ayarlarında saf girdi süresini kapalıysa açabilir misiniz? Yüksek ihtimalle o ayarla alakalıdır sorun. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
valeriamigo dedi: Herhangi bir sıkıntı yok gayet akıcı bir şekilde her oyunu oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın ayarlarında saf girdi süresini kapalıysa açabilir misiniz? Yüksek ihtimalle o ayarla alakalıdır sorun.
KS KS valeriamigo Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #12 Alperendemirr dedi: Valorant'ın ayarlarında saf girdi süresini kapalıysa açabilir misiniz? Yüksek ihtimalle o ayarla alakalıdır sorun. Genişletmek için tıkla... evet şuan deniyorum fps düşüşü yok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Alperendemirr dedi: Valorant'ın ayarlarında saf girdi süresini kapalıysa açabilir misiniz? Yüksek ihtimalle o ayarla alakalıdır sorun. Genişletmek için tıkla... evet şuan deniyorum fps düşüşü yok teşekkür ederim