Valorant anlık donma ve oyundan atma nasıl düzeltilir?

qdexz_vl

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar, evim 3 katlı triplex bir ev ve modem zemin veya 1. kat ne demek isterseniz orada duruyor. Telefon ile aşağıda otururken hiçbir sorun olmuyor. Video izlerken vs. bazen hız düşüklüğü hissediyorum ama o da bir modem aç-kapa yapma ile düzeliyor,2. katta bir Wi-Fi genişleticimiz var çünkü benim odam 3. katta odama çekmesi için orta katta onu kullanıyorum ve bilgisayarda ona bağlı, cihazın modeli de Huawei Wi-Fi AX3, bunu yaklaşık 3 sene önce almıştık. Sorunum şu son 1-2 aydır internetimde problem yokken bile Valorant'a girdiğimde kafasına göre ne zaman olduğu belli olmadan birden oyun donuyor. Ping değerleri her şey donuyor biraz donuk şekilde bekledikten sonra oyundan atıyor ve harita ekranına sokuyor, o ekranda da biraz bekledikten sonra geri oyuna sokuyor. Oyuna soktuktan 5 saniye sonra düzelmeye çalışıyor. Bu döngüde son 1-2 aydır düzgünce keyif alarak oyun oynayamıyorum, sürekli AFK kalmak zorunda kalıyorum vs. sizce sorun ne, ben başta oyunla ilgili sorun olduğunu düşünüp Riot'a destek talebi açtım. Onlar bir şeyler önerdi fakat işe yaramadı. Tek bir yöntem var onu da daha yeni keşfettim diyeyim: Modemin arayüz sitesine girince her şey normalleşiyor, arkada tarayıcıda onu açıp bıraktım mı oyun oynarken bir şey olmuyor, aslında oluyor da daha az oluyor. Normalde 5 dakika da bir olacağına maç (dereceli) süresince 1-2 kere oluyor. Sorunum nedir sizce Router'den mi, ana modemden mi yoksa oyundan kaynaklı bir şey mi? Çözebiliriz umarım çünkü oyun oynamama çok büyük engel oluyor. Soğudum yani artık çok sinir ediyor... Ekteki görselde Router'ın ayarlarına ait görsel.(ha şunu da ekleyeyim internetim Türk Telekom uzun süredir kullanıyorum hiç bu tarz bir sorun olmadı) (router bilgisayara kablosuz bağlı).

1743542454604.png

Niye kimse bir şey yazmıyor fikrinizi paylaşır mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı