Valorant anlık FPS düşmeleri

Fleure

Decapat
Daha fazla  
Normalde 180'in altına düşmezken son 1 haftadır 200-250FPS'ten bir anda 80e düşüyor. FreeSync açmayı düşündüm çünkü çok dalgalanıyor ekran. Ama FreeSync açınca da parlaklık yerin dibine giriyor. Ne yapmalıyım? Son ekran kartı driver kurulu.

Bu valorantın sorunu. Aynı şey hem eski bilgisayarımda hem şu anki bilgisayarımda oluyor. Hatta drop bile yiyor oyun. Oyunun optimizasyonundan alıp skin changer korumasına verirlerse böyle oluyor. Ama tam sistem belirtirsen ona göre ayar sunabilirim.

V-Sync açmayı deneyin. FreeSync zaten açık kalsın neden kapatıyorsunuz ki?

Bu bende de oluyor hocam. Sadece Valorant'a özel bi fps düşmesi yaşıyorum. Aslında tam olarak fps düşmesi değil de "micro stutter" diyebilirim. Ne gibi ayarlar yaptığınızı merak ettim. Benim de sistemim imzamda mevcut. (Kendim için ayrı konu açmam gerekiyorsa açabilirim)

grafik kısmından NVIDIA için Açık+Takviye'yi açmanız lazım. Ayrıca arka planda kısıtlamayı da açıp 10 FPS yapın. Onun dışında Vanguard denen şeref yoksunu programın önceliğini yükseltin. Arkaplanda windowsun hizmetlerine kadar taradığı için CPU'ya çok yükleniyor. Grafikleri yükseltmekten korkmayın. Ayrıca FreeSync kullanıyor iseniz bunu G-SYNC dönüştürün. (İnternette anlatımı mevcut) Ayrıca V-Sync kapalı ise onu da açın. Onun dışında çözülmez ise sonraki güncellemeyi bekleyeceksiniz Vanguard çok yüklendiği için takılma olabiliyor. Dediğim gibi Optimizasyondan alıp vanguard'a vermişler. Unreal Engine narin bir optimizasyon istiyor. Riot motora acımadığı için doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…