Valorant anlık FPS düşüşleri

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Valorant oynuyorum. Oyun çok fena drop yiyordu. Yani şöyle açıklayayım, faremi çevirirken bile drop yiyordu. MSI Afterburner ile baktım. Sıcaklıklar 70-75'i geçmiyordu. Fakat ekran kartı faremi falan çevirirken bir anda %40'lardan %100'e çıkıyor, oyun takılıyor, sonra %0'dan tekrar %40-60 çıkıyordu. İşlemcide de çok olmasa bile %10-20'lik bir düşüş oluyordu. Onun dışında normal olarak oyunda %70'lerde falan. Ekran kartı kullanımı düştüğü için işlemcinin de kullanımının düştüğünü düşünüyorum. Bunu nasıl halledebiliriz? Başka oyunlarda hiç denemedim. Zaten 2 oyundan sadece Valorant'ı aktif olarak oynuyorum. Kısacası, ekran kartı drop sorununu nasıl yok edebiliriz? Maddi olarak herhangi bir şey yapamam. Laptopum Windows 10.

Ben sadece bu sorunun kesin çözümünü sundum çözüme kavuşmak sizin elinizde yapacak bir şey yok başka türlü hiçbir şekilde çözemezsiniz bu durumu.
Tamam suan belirteyim bilgisayari ilk formatladigimda yoktu. Virus falan mi bulasti acaba?

Tamam şu an belirteyim bilgisayari ilk formatladigimda yoktu. Virus falan mi bulasti acaba?

Hocam hadi RAM'i düşünmeden idarelik bir çözüm üreteyim sizin için.
1-Bilgisayarın fan temizligi yapınız macun falan sürünüz laptoplar ısındıkça FPS düşüşü yaşarsınız.
2-Vüris şüpheniz varsa bilgisayarınıza Kaspersky programını indirip tam tarama yaptırın.
3-Baktınız hala çözülmüyor format atınız.

Tamam deneyeceğim zaten bilgisayar 4 gün önce temizlikteydi termal macun falan sürdüm.

Bro ben de çok fena drop yiyorum i5-6200U ve GeForce930M var laptop kullanıcısıyım RAM'imi 4'den 8'e yükseltirsem düzelir mi bu sorun?

20 gb ramim var hala fps drop yiyorum. Baya geç yazdım ama olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…