Valorant anlık ve sürekli ping yükselmesi

akrilikboyacı

Decapat
Daha fazla  
Selam Valorant oynarken pingim çok çıkıyor.
Eskiden çıkmıyordu, bu aralar bir yükselip bir azalıyordu, bazen de sabit yüksek ping çıkıyordu.

Düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Kablosuz, uzaktan alıcı ile bağlanıyorum, internet markası Oris Telekom.

Oyuna girmeden değerler bu şekilde:

resim_2022-12-31_231634086.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Valorant oynarken pingim çok çıkıyor.
Eskiden çıkmıyordu, bu aralar bir yükselip bir azalıyordu, bazen de sabit yüksek ping çıkıyordu.

Düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Kablosuz, uzaktan alıcı ile bağlanıyorum, internet markası Oris Telekom.

Oyuna girmeden değerler bu şekilde:

Eki Görüntüle 1619551
Basit kısa ve öz şekilde söyleyeceğim kablolu bağlantıya geçmediginiz sürece hiçbir sekilde tam olarak sorununuz çözülmeyecek. Modemden bilgisayarınıza Cat6 kablo çekin ve kurtulun.

Basit kısa ve öz şekilde söyleyeceğim kablolu bağlantıya geçmediginiz sürece hiçbir sekilde tam olarak sorununuz çözülmeyecek. Modemden bilgisayarınıza CAT6 kablo çekin ve kurtulun.

Ev 2 katlı benim odam 2. katta modem ise ilk katta maalesef yerini değiştiremeyiz duvardan kablo geçtiği için sabit yani değişmez odama ulaşan extra bir yer yok

Basit kısa ve öz şekilde söyleyeceğim kablolu bağlantıya geçmediginiz sürece hiçbir sekilde tam olarak sorununuz çözülmeyecek. Modemden bilgisayarınıza CAT6 kablo çekin ve kurtulun.

Ancak aklımda bir fikir var alıcıya Ethernet kablosu takarsam?

Ev 2 katlı benim odam 2. katta modem ise ilk katta maalesef yerini değiştiremeyiz duvardan kablo geçtiği için sabit yani değişmez odama ulaşan extra bir yer yok

Ancak aklımda bir fikir var alıcıya Ethernet kablosu takarsam?
Sonuç olarak alıcı interneti ana modemden wifi ile almıyor mu? En fazla pingde bir miktar iyileşme olur çözüm olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı