Valorant antrenman modunda skill takip etme

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Antrenman modunda Sova deniyorum da, birkaç videoda gördüğüm bir şey var. Oku attıktan sonra kamera o oku takip ediyor ve gittiği yeri, gösterdiği yeri görebiliyor bazı YouTuber'lar. Bunu nasıl yaparım? Ascent haritasında B'den A'ya ok atıyorum fakat o oka gidene kadar ok bitmiş oluyor mesela.

Özel oyun oluşturuyorlar ve oluştururken oyun seçeneklerinden hileleri aktif ediyorlar. Daha sonra oku attığında Ghost özelliğini açıyor ve takip ediyor. Ayarlardaki "Hileler" sekmesinde görebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Antrenman modunda Sova deniyorum da, birkaç videoda gördüğüm bir şey var. Oku attıktan sonra kamera o oku takip ediyor ve gittiği yeri, gösterdiği yeri görebiliyor bazı YouTuber'lar. Bunu nasıl yaparım? Ascent haritasında B'den A'ya ok atıyorum fakat o oka gidene kadar ok bitmiş oluyor mesela.

Özel oyun oluşturuyorlar ve oluştururken oyun seçeneklerinden hileleri aktif ediyorlar. Daha sonra oku attığında Ghost özelliğini açıyor ve takip ediyor. Ayarlardaki "Hileler" sekmesinde görebilirsiniz.

Selamlar bu bilgiye ihtiyacim var ben yapamadim yardımcı olabilirmisiniz?

Selamlar bu bilgiye ihtiyacim var ben yapamadim yardımcı olabilirmisiniz?
Valorant'ı bıraktığım için tam olarak gösteremiyorum fakat benim sorduğum şekilde oku kameranın takip ettiği bir yöntem bulamadım. Özel bir şeyler yapmışlar sanırım. Fakat arkadaşın dediği gibi yapınca da lineup çalışabildim. Özel oyunda ESC tuşuna basıp gelen ekranda Hileler kısmına tıklayınca orda Ghost modunu açmanız gerekiyor. Hatta orda Ghost için tuş atayabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Oku attıktan sonra ghost modunu açıp ( sanırım açtıktan sonra f1 tuşuyla uçabiliyordun eğer değiştirmediysen ) okun peşinden uçarak , takip edip görüyordum nereye gittiğini. Bu şekilde lineup çalışmıştım bir süre.

Yardımın için teşşekür ederim bende o şekilde yapiyorum fakat izlediğim videolarda format biraz daha farklı sanki bilmediğimiz bir yöntem daha olabilir diye düşünüyorum

Tam olarak 2 yıl geçikmiş olabilirim ama çözüm arayan olursa diye yazıyorum öncelikle Sova oku brim molisi gibi atılabilen skilleri izlemek için ilk önce izleyici olarak girmemiz lazım yani kendi skillimizi YouTuber'ların gibi yaptığı şekilde izleyemeyiz izleyici olarak geçtikten sonra mesela Sova okunu attığında klavyeden F tuşuna basınca o skillin açısından görüyoruz (YouTuber'ların yaptığı gibi) bunun dışında kendi okumuzu ghost açıp takip etmek tek seçenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı