Valorant aşırı yüksek ping çıkıyor

• Konuyu başlatan Wresst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 702

Wresst

Centipat
Arkadaşlar merhaba, Valorant oynarken sürekli ping çıkıyor doğru düzgün oynayamıyorum. Geçen gün 12 bin bile gördüm yani o derece ne yaptıysam düzelmiyor. Cidden bu durum o kadar sinirlerimi bozdu ki oyunu bile silmeyi düşündüm. Modem Türk Telekom evdekiler bağlanınca temelli ping oluyor, bağanmadıkları zaman fazla olmuyor ama tum gün telefon ellerinde ne yapsam düzelir? Kablolarda sıkıntı olabilir mi? Nasıl çözelebilirim bu durumu? Vallahi bıktım ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Valorant oynarken sürekli ping çıkıyor doğru düzgün oynayamıyorum. Geçen gün 12 bin bile gördüm yani o derece ne yaptıysam düzelmiyor. Cidden bu durum o kadar sinirlerimi bozdu ki oyunu bile silmeyi düşündüm. Modem Türk Telekom evdekiler bağlanınca temelli ping oluyor, bağanmadıkları zaman fazla olmuyor ama tum gün telefon ellerinde ne yapsam düzelir? Kablolarda sıkıntı olabilir mi? Nasıl çözelebilirim bu durumu? Vallahi bıktım ya.

Wi-Fi ile mi yoksa Ethernet kablosu ile mi bağlısın?

Adaptörün 5GHz desteklıyorsa ve 2.4GHz secılıyse Aygıt Yöneticisi'nden 5GHz yap.

Wifi kullanıyorsan tabii.

Hız testinde aldığınız değerler nedir?
Hat değerleriniz nedir?
Kullandığınız paket nedir?
İnternete nasıl bağlanıyorsunuz?

Dosya Ekleri

• 20250105_143247.jpg
    20250105_143247.jpg
    143,8 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri