Valorant aşırı yüksek ping

Arkadaşlar, Valorant oynarken aşırı pingim oluyor. İndirme hızım 7Mbps upload 0.60 ping 8ms gösteriyor. İstanbul sunucusunda oynuyorum.

Eki Görüntüle 835390

Kusura bakmayın ders vardı.

Hocam bakacak mısınız?
Hocam siz Valorant'da 400ms aldığınızı ilan ediyorsunuz anladığım kadarıyla. Hocam şu günlerde ciddi çalışmalar yapıyorlar herhalde. Bazı arkadaşlarım da aynı şekilde şeyler söylüyor bana. Normal pingi az ama Valorant'da yüksekmiş.

VPN çözüm yöntemimiz mevcut. Bazı arkadaşlarım bu şekilde düzeltti.
Touch VPN
Hocam bu VPN sunucularını test edin. Hangisi daha iyi performans gösterirse hangisinden en çok memnun kalırsanız onu kullanın.

Programı indirin. Touch VPN'i kurduğunuz anda çalışmaya başlar zaten.
Cloudflare VPN'de sizin açmanız lazım. Bu yöntemlerimi bir deneyin hocam.

Hangi.

Sunucuya bağlanıyım.

Hiçbir şey değişmedi daha da arttı sadece.
Anladım . DNS değiştirmeyi deneyelim isterseniz bir de, aşırı etkili olacağını düşünmüyorum ama denemekten zarar gelmez. Pek bir yöntem kalmadı bana göre ama. Bir de hocam siz 7 Mbps download alıyorsanız zaten altyapınızın kapasitesi düşüktür. Yani haliyle ping olması çok olağan birşey altyapınızda. Bir deneme daha yapabiliriz ama pek etkili olacağını zannetmem. DNS değiştirmek kaldı. Başka da pek bir yöntem bilmiyorum. Bu arada bu pinginizin sebebi Valorant'da olabilir. Oyunu oynamış olsam belki gereken ayarların yerini bulabilirdim. Serverleri de yoğun olabilir. Yani bir tek Valorant'da oluyorsa biraz daha araştırma yapalım ama diğer oyunlarda da oluyor diyorsanız sebebi altyapınızın düşük bant genişliğidir. Çünkü baya yöntem denedik. DNS değiştirirsek de aşırı etki etmez ama belki bir derece yardımı olabilir.

Ayarlarda internet kullanımı yüksek seçmek gibi bir şey varmış doğru mu.

Evet çoğu oyunda internet ile ilgili ayarlamalar yapılabiliyor. Onları denemenizi tavsiye ediyorum.

Ben bulamadım ama.
Evet çoğu oyunda internet ile ilgili ayarlamalar yapılabiliyor. Onları denemenizi tavsiye ediyorum.

Hocam merhaba ben cdsl e geçtim çok değişmedi tabii düştü bayağı ama anlık fırlayabiliyor ne yapalirim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…