Arkadaşlar, Valorant oynarken aşırı pingim oluyor. İndirme hızım 7Mbps upload 0.60 ping 8ms gösteriyor. İstanbul sunucusunda oynuyorum.
Arkadaşlar, Valorant oynarken aşırı pingim oluyor. İndirme hızım 7Mbps upload 0.60 ping 8ms gösteriyor. İstanbul sunucusunda oynuyorum.
Sende İstanbul'da mı yaşıyorsun?
Kablosuz bağlantıysa inip çıkması normal.
Hayır.
Kablolu da aynı kablosuzda.
DNS değiştirmenizi tavsiye ederim.Arkadaşlar, Valorant oynarken aşırı pingim oluyor. İndirme hızım 7Mbps upload 0.60 ping 8ms gösteriyor. İstanbul sunucusunda oynuyorum.
DNS değiştirmenizi tavsiye ederim.
Onun dışında VPN kullanabilirsiniz. Touch VPN ve cloudflare warp VPN'i öneririm.
Önceden sorun var mıydı?
Şimdi öncelikle bazı bilgilendirmeler yapayım: Speedtestteki ping sonucunuz asıl pinginizi belirtmez. Çünkü lokasyona göre değişir ve direk oyun sunucusunun yakınında olan bir sunucu değildir yüksek ihtimalle. O yüzden Speedtest'te otomatik sunucu ile seçim yaptığınızda hiçbir işe yaramayacaktır.Vardı.
Şimdi öncelikle bazı bilgilendirmeler yapayım: Speedtest'teki ping sonucunuz asıl pinginizi belirtmez. Çünkü lokasyona göre değişir ve direk oyun sunucusunun yakınında olan bir sunucu değildir yüksek ihtimalle. O yüzden Speedtest'te otomatik sunucu ile seçim yaptığınızda hiçbir işe yaramayacaktır.
CMD ekranına şu komutu girer misiniz: Ping www.google.com
Ve bu testte çıkan ping değerleri oyunda aldığınız ping değerlerine yakın mı? Sonucunu paylaşın lütfen hocam.
Belli oluyor. Tahmin edebildim. Hocam tracert www.google.com yazar mısınız bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.