U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Valorant'a girdiğimde bir anda epilepsi nöbeti falan dedi, ayarlarım sıfırlanmıştı, sebebi nedir? Son güncelleme kaynaklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Valorant'a girdiğimde bir anda epilepsi nöbeti falan dedi, ayarlarım sıfırlanmıştı, sebebi nedir? Son güncelleme kaynaklı mı?
Ricks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 478 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Eskişehir 26 Mayıs 2021 #2 Çık gir yapınca düzelir muhtemelen, herkeste olan bir sorun. Artı 0 Eksi
KS KS U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 Ricks dedi: Çık gir yapınca düzelir muhtemelen, herkeste olan bir sorun. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi, kendim ayarladım. Konumuzla ne alakası var? Ayrıca sor bir sistem kaldırıyor mu PUBG? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Ricks dedi: Çık gir yapınca düzelir muhtemelen, herkeste olan bir sorun. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi, kendim ayarladım. Konumuzla ne alakası var? Ayrıca sor bir sistem kaldırıyor mu PUBG?
Tunahanay07 Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 ugurmert dedi: Düzelmedi, kendim ayarladım. Konumuzla ne alakası var? Ayrıca sor bir sistem kaldırıyor mu PUBG? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim isteminin kötü olduğunu? Üzüldüm senin açından Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
ugurmert dedi: Düzelmedi, kendim ayarladım. Konumuzla ne alakası var? Ayrıca sor bir sistem kaldırıyor mu PUBG? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim isteminin kötü olduğunu? Üzüldüm senin açından