Valorant Banabak 150VP geri döndü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri detaylı olarak anlatabilir mi bu kod olayını? Profilimde veya hiçbir yerde gözükmüyor. Sadece görev tamamlandı diye gözüküyor o kadar. Nerede çıkıyor bu?

Burda yazıyor ama kod falan yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240604_175628_BanaBak.jpg
    Screenshot_20240604_175628_BanaBak.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 77
Hocam tek başınıza daha çok alabilme şansına sahipken burada insanlarla paylaştığınız için tekrardan teşekkürler.

Bu zaten haram olduğu için (çünkü limit aşılıyor ve kampanya sadece 1 kişi için) paylaşmamla birlikte daha çok haram oldu muhtemelen ama kendime engel olamıyorum, yaptıkça yapasım geliyor. Paylaşmamdaki amaç VP alamayanlar içindi. Zaten tek bu forumda açılmış. Twitch chati biliyor birkaçı. Onun harici banabak uygulaması pek bilinen bir şey değildi, biliniyordu ama son zamanlar uygulama kullanımı azalmıştı.

Burada yazıyor ama kod falan yok.

• Kampanyalar kısmında 150 VP'yi almak için "Valorant2024" kodu.
  • Ödüller kısmından en alt taraflarda 150 VP'yi alma yeri var.
Normalde oraya girince göster yazısı geliyordu ama şu an bittiğinden gözükmüyordur. Yani şu an bittiyse ama ödülü aldıysanız muhtemelen bu hesapla yarın tekrar alınır.

Burda yazıyor ama kod falan yok.
Ödüller bölümü var telefonun altında oradan aşağı kaydırın yavaş yavaş bulursunuz.
@Prime777 Hocam emülatörde bir cihazdan daha fazla alamadık diyelim. Cihazı değiştirince play store oturum açmak zorunda mıyız? Şimdi benim belki bu cihazda 1-2 sınırım kalmış olabilir. Yarın sıfırdan başlamak için şimdi başka telefon seçip oturum açmak zorunda mıyız oturum açmadan oluyor mu? Bir de ben kendi kişisel hesabımla açtım oturumu. Sıkıntı çıkar mı? @Prime777

Ödüller bölümü var telefonun altında oradan aşağı kaydırın yavaş yavaş bulursunuz.
@Prime777 hocam emülatörde bir cihazdan daha fazla alamadık diyelim. Cihazı değiştirince Play Store oturum açmak zorunda mıyız? Şimdi benim belki bu cihazda 1-2 sınırım kalmış olabilir. Yarın sıfırdan başlamak için şimdi başka telefon seçip oturum açmak zorunda mıyız oturum açmadan oluyor mu? Bir de ben kendi kişisel hesabımla açtım oturumu. Sıkıntı çıkar mı? @Prime777

Tekrar Google Play oturum açmaya gerek yok. Çünkü telefon değiştirince uygulama ve Google Play hesabı kalıyor.

Bu zaten haram olduğu için (çünkü limit aşılıyor ve kampanya sadece 1 kişi için) paylaşmamla birlikte daha çok haram oldu muhtemelen ama kendime engel olamıyorum, yaptıkça yapasım geliyor. Paylaşmamdaki amaç VP alamayanlar içindi. Zaten tek bu forumda açılmış. Twitch chati biliyor birkaçı. Onun harici banabak uygulaması pek bilinen bir şey değildi, biliniyordu ama son zamanlar uygulama kullanımı azalmıştı.

Aynı şekilde benim de yaptıkça yapasım geliyor :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı