Biri detaylı olarak anlatabilir mi bu kod olayını? Profilimde veya hiçbir yerde gözükmüyor. Sadece görev tamamlandı diye gözüküyor o kadar. Nerede çıkıyor bu?
Hocam tek başınıza daha çok alabilme şansına sahipken burada insanlarla paylaştığınız için tekrardan teşekkürler.
Burada yazıyor ama kod falan yok.
Ödüller kısmından VALORANT 150 VP'yi bulup oradan alacaksın.Burda yazıyor ama kod falan yok.
Ödüller bölümü var telefonun altında oradan aşağı kaydırın yavaş yavaş bulursunuz.Burda yazıyor ama kod falan yok.
Ödüller bölümü var telefonun altında oradan aşağı kaydırın yavaş yavaş bulursunuz.
@Prime777 hocam emülatörde bir cihazdan daha fazla alamadık diyelim. Cihazı değiştirince Play Store oturum açmak zorunda mıyız? Şimdi benim belki bu cihazda 1-2 sınırım kalmış olabilir. Yarın sıfırdan başlamak için şimdi başka telefon seçip oturum açmak zorunda mıyız oturum açmadan oluyor mu? Bir de ben kendi kişisel hesabımla açtım oturumu. Sıkıntı çıkar mı? @Prime777
Bu zaten haram olduğu için (çünkü limit aşılıyor ve kampanya sadece 1 kişi için) paylaşmamla birlikte daha çok haram oldu muhtemelen ama kendime engel olamıyorum, yaptıkça yapasım geliyor. Paylaşmamdaki amaç VP alamayanlar içindi. Zaten tek bu forumda açılmış. Twitch chati biliyor birkaçı. Onun harici banabak uygulaması pek bilinen bir şey değildi, biliniyordu ama son zamanlar uygulama kullanımı azalmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.