Valorant banım kalkar mı?

Geç bağlandığım için çoktan 1 hafta ban yemiştim.

Bu cümle açıklıyor. Kişinin bilgisayarındaki teknik sorunlar kişiyi ilgilendiriyor, Riot games bu konu hakkında bir şey yapamaz diyorum. Bağlanamadıysan ban yersin, kurallar net. Yapacak bir şey yok.
 
Bu cümle açıklıyor. Kişinin bilgisayarındaki teknik sorunlar kişiyi ilgilendiriyor, Riot games bu konu hakkında bir şey yapamaz diyorum. Bağlanamadıysan ban yersin, kurallar net. Yapacak bir şey yok.
Dediğinizi anlamıyorum. Geç bağlanmamın sebebi benim sorunum değil oyunun sıkıntısı, bu yüzden cezanın bana verilmesinin haksızlık olduğunu söyledim. Oyunun sıkıntısı kişiyi neden ilgilendiriyor? Riot Games nasıl bir şey yapamıyor, bu oyunu onlar yapmadı mı? Banımı kaldırıp özür dileyip başkalarında da olmasın diye bu hatayı çözmeye uğraşabilirlerdi?
 
Banımı kaldırıp özür dileyip başkalarında da olmasın diye bu hatayı çözmeye uğraşabilirlerdi?

Yanlış anlattım. Sistem otomatik işlediği için bağlanamama sorunları gibi sorunlar yaşayan kullanıcılara otomatik ban atılıyor. Sizin gibi bağlanamayıp ban yiyen birçok kişi vardır, emin olun onların da banı kalkmamıştır. Oyunun çökme sorununun sisteminiz ile hiçbir alakası olmadığına eminseniz oyunun güncellenmesini beklemekten başka çare yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı