O Octafox Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 231 3 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar selam. Benim internetim yok. İnternet olan bir yerden Valorant indirip flash diske aktarıp kendi bilgisayarıma yükleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022
Arkadaşlar selam. Benim internetim yok. İnternet olan bir yerden Valorant indirip flash diske aktarıp kendi bilgisayarıma yükleyebilir miyim?
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 3 Temmuz 2022 #2 Hayır. Artı 0 Eksi
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2022 #4 Sağlıklı olmaz, hatta çalışmayabilir. En iyisi kendiniz manuel olarak yükleyin. Artı 0 Eksi
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #5 Yapabilirsin evet kopyalayım C: Kısmına Riot Games klasörünü atıp Valorant setup çalıştırırsan yapabilirisin otomatik yapıyor hatta. Artı 0 Eksi
Yapabilirsin evet kopyalayım C: Kısmına Riot Games klasörünü atıp Valorant setup çalıştırırsan yapabilirisin otomatik yapıyor hatta.
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 3 Temmuz 2022 #6 F4ST3R dedi: Yapabilirsin evet kopyalayım C: Kısmına Riot Games klasörünü atıp Valorant setup çalıştırırsan yapabilirisin otomatik yapıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Vanguardı flasha nasıl aktarıyorsun? Onu da bir cevaplarsan. Artı 0 Eksi
F4ST3R dedi: Yapabilirsin evet kopyalayım C: Kısmına Riot Games klasörünü atıp Valorant setup çalıştırırsan yapabilirisin otomatik yapıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Vanguardı flasha nasıl aktarıyorsun? Onu da bir cevaplarsan.
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #7 Ebubekir Solak dedi: Vanguard'ı flasha nasıl aktarıyorsun? Onu da bir cevaplarsan. Genişletmek için tıkla... Telefonun internetini kısa süre açık tut setup açarken hallediyor otomatik. Artı 0 Eksi
Ebubekir Solak dedi: Vanguard'ı flasha nasıl aktarıyorsun? Onu da bir cevaplarsan. Genişletmek için tıkla... Telefonun internetini kısa süre açık tut setup açarken hallediyor otomatik.
KS KS O Octafox Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 231 3 Temmuz 2022 #8 F4ST3R dedi: Telefonun internetini kısa süre açık tut setup açarken hallediyor otomatik. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler sonunda oynayabilecem Artı 0 Eksi
F4ST3R dedi: Telefonun internetini kısa süre açık tut setup açarken hallediyor otomatik. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler sonunda oynayabilecem
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 3 3 Temmuz 2022 #9 Octafox dedi: Arkadaşlar selam. Benim internetim yok. İnternet olan bir yerden Valorant indirip flash diske aktarıp kendi bilgisayarıma yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İnternetin yoksa nasıl oynayacaksın bir de o kısmı var. Artı 0 Eksi
Octafox dedi: Arkadaşlar selam. Benim internetim yok. İnternet olan bir yerden Valorant indirip flash diske aktarıp kendi bilgisayarıma yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İnternetin yoksa nasıl oynayacaksın bir de o kısmı var.
KS KS O Octafox Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 231 3 Temmuz 2022 #10 kerem73 dedi: İnternetin yoksa nasıl oynayacaksın bir de o kısmı var. Genişletmek için tıkla... Indirebilsem yeter oynarım tel internetiyle oynarım Ben CS:GO yu da mobil veriyle oynuyorum. Artı 0 Eksi
kerem73 dedi: İnternetin yoksa nasıl oynayacaksın bir de o kısmı var. Genişletmek için tıkla... Indirebilsem yeter oynarım tel internetiyle oynarım Ben CS:GO yu da mobil veriyle oynuyorum.