Valorant başlamadan kapanıyor

373513

Hectopat
Oyun içi ayarlardan oyunu Türkçeden İngilizceye aldım ve oyunu tekrar başlattığımda çalışacağını söyledi. Ben de öyle yaptım fakat kullanıcı adı şifremi girdikten sonra oynaya tıkladığımda Valorant yükleme ekranı geliyor ama 1 2 saniye sonra kapanıyor.

Oyun içi ayarlardan oyunu Türkçeden İngilizceye aldım ve oyunu tekrar başlattığımda çalışacağını söyledi. Ben de öyle yaptım fakat kullanıcı adı şifremi girdikten sonra oynaya tıkladığımda Valorant yükleme ekranı geliyor ama 1 2 saniye sonra kapanıyor.
Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi? Eğer sorun çözülmediyse, YouTube dan araştırın ancak çözüm bulamazsanız Riot Games'e bilet gönderin.

Riot client'ın ayarlarından oyun dosyalarını doğrula.

Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi? Eğer sorun çözülmediyse, YouTube'dan araştırın ancak çözüm bulamazsanız Riot Games'e bilet gönderin.

Evet denedim dosya onarımı da yaptım.

Riot Client'ın ayarlarından oyun dosyalarını doğrula.

Dosya onarımı yaptım evet sanırsam oyun içi ayarları sıfırlamam gerekiyor bunu silmeden nasıl yapacağım.

Silip tekrar yukle.

Silip tekrar yukle.

Silip yükledim aynı.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-25 164848.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-25 164848.png
    35,4 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı