Valorant başlamaya değer mi?

destr

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Talebe
Canım sıkılıyor ve oyun arıyorum. CS'de 700 saati olan biri olarak soruyorum: Valorant oynanmaya değer mi?

Arkadaş grubun varsa başla yoksa çoluk çocuk ve aşağılamayı küfür etmeyi seven tipler dolu. Tabii yabancı sunucularda oynamakta bir çözüm olabilir.

Canım sıkılıyor ve oyun arıyorum. CS'de 700 saati olan biri olarak soruyorum: Valorant oynanmaya değer mi?

Hocam CS:GO kadar gerçekçi değil. Valorant benim fikrime göre oyun gibi oyun. CS:GO'daki mekanikleri benzer yabancılık çekmezsin.

Battlefield'a geç derim gerçek bir savaş atmosferi içinde adam akıllı bir oyun deneyimin olur.

Bence oynanabilir. Çoğu arkadaş kanser kitle falan demiş eğer sunucu değişirseniz takımınıza kanser gelme oranını minimuma indirirsiniz. Onun dışında bildiğin CS:GO sadece grafik bakımında fark var aimin iyiyse bile yetenek kullanmadan oynayabilirsin(bazı karakterler için geçerli değildir). Oynanabilir hocam oyun gayet güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…