Valorant başlamaya değer mi?

CS:GO'dan sonra Valorant'a geçince çok fazla sarmıyor çünkü CS:GO'nun mekanikleri daha iyi. Toxic kitleye dayanabileceksen başlayabilirsin.

Hocam CS'de 5K saatim vardı muhtemelen, sadece hile ve ticket sistemi bile geçmeye değer. Toxic kitle var ancak report ettiğiniz gün içinde uyarı aldığının bildirimi önünüze düşüyor, ilk başta biraz zorlanıyorsunuz skillerde ancak birkaç karaktere alıştınız mı gerisi kolay geliyor. Temel olarak karakter skillerinin etkisi CS'deki smoke, molotof ve bomba ile benzer türde aslında. Gece kızlı erkekli gruplar daha fazla oluyor ve oyun arkadaşı bulmak daha muhtemelen, toxic tayfa genellikle gündüz oluyor ancak muteler geçersiniz.
Valorant'da toxic kitle var diyenlere CS:GO'yu en kanserinden Türkler ve Rusların oynadığını hatırlatırım.

Bir oyuna başlayıp bırakmak gibi bir şey mi varmış anlamadım. Oyunlar insanın canı sıkıldığında vakit geçirmek için değil mi, canın isterse oynarsın canın istemezse oynamazsın. Benim canımın senin oynayıp oynamaman konusunda ne istediğini soruyorsan benim canım senin valorant oynamanı istemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı