Valorant başlatılamadı hatası için çözum var mı?

Yevgo

Hectopat
Daha fazla  
Selam milletü PC Windows 10'du oyunu kurdum oyun "Valorant başlatılamadı" diye hata verdi hiçbir şekilde oyuna giremeyince Windows 11 formatı attım Secure Boot falan ayarladım TPM falan da açık. Formattan sonra oyuna girdi sıkıntısız oynayıp kapattım PC'yi. Aradan 2 gün sonra yani bugün valorata girince yine aynı hatayı verdi DDU ile driver silip eski Driver'ı kurdum fakat yine aynı. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Neden yapar?

Selam milletü PC Windows 10'du oyunu kurdum oyun "Valorant başlatılamadı" diye hata verdi hiçbir şekilde oyuna giremeyince Windows 11 formatı attım Secure Boot falan ayarladım TPM falan da açık. Formattan sonra oyuna girdi sıkıntısız oynayıp kapattım PC'yi. Aradan 2 gün sonra yani bugün valorata girince yine aynı hatayı verdi DDU ile driver silip eski Driver'ı kurdum fakat yine aynı. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Neden yapar?

Hata kodu falan vermiyor mu hocam? Valorant'a ticket gönderin.

Düzelmiyor hocam denemediğim şey kalmadı, birazdan eve varınca bir kere daha temiz format atacağım. En son firmat attığımda 1 kere oynamıştım aradan 2 gün geçip tekrar gireyim diyince bu sefer girmedi
Aynı sorun bende de vardı hocam. Format atıp Windows 10 kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı